BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15/5/10

Tο σώμα του μπορεί να πει ότι εκείνος κρατάει μέσα του μονό για εκείνον!!!




Ανάλογα με τον τρόπο τον όποιο σε προσεγγίζει να σε αγκαλιάσει την ώρα που βλέπετε μια ταινία ή την ώρα που κάθεστε μαζί στον καναπέ μπορεί να ερμηνευτεί αναλόγως ……



Σε τραβάει στο στήθος του : μπορεί σε σένα να το παίζει σκληρός ομάς στην πραγματικότητα είναι τρομερά ευαίσθητος. Φέρνοντας σε κοντά στην καρδία του δείχνει άμεσα συνδεδεμένος μαζί σου και πως θέλει να σε προστατέψει. Του αρέσει να φροντίζει την κοπέλα του και είναι πρόθυμος να κάνει ότι του ζητηθεί.

Σε αγκαλιάζει από πίσω : τα σώματα σας βρίσκονται κοντά το ένα με το άλλο, οι γλουτοί σου βρίσκονται σε επαφή με την ηβική περιοχή του είναι η λεγομένη στάση κουτάλι , που δείχνει ότι του αρέσει η σωματική επαφή όπως και το να σε νιώθει πάνω του. Μπορεί να του είναι δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματα του για αυτό σε τρελαίνει στις αγκαλιές προτιμά να εκφράζεται με τη γλώσσα του σώματος παρά με λόγια.

Ακουμπάει το κεφάλι του στα πόδια σου : ο συγκεκριμένος τύπος άντρα ψάχνει σε Σαν ανά νιώσει καλά με τον εαυτό του χρειάζεται φροντίδα και χάδια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Είναι ευαίσθητος και θέλει να σε κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Είναι ο ιδανικός αν είσαι πρόθυμη να φροντίζεις έναν άντρα!

Βάζει το χέρι του γύρω από τους ώμους σου : η συγκεκριμένη κίνηση δεν δείχνει και ιδιαίτερη ιδιότητα. Θέλει να είναι κοντά σου και κάνει προσπάθειες για σένα όμως μήπως σε βλέπει περισσότερο φιλικά ; τα πράγματα θα αλλάξουν αν του δώσεις τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

πηγή : cosmopolitan

Related Posts with Thumbnails