BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31/5/10

Αλκαίος : Ευχαριστώ κ το παράπονο του!


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Γ. Αλκαίο και στους Φίλους του Eurofans και όχι μόνο. Μια ομάδα λυράρηδων άρχισαν να παίζουν το «Opa» με το που έφτασαν στο αεροδρόμιο τα παιδιά της ελληνικής αποστολής, γεμίζοντάς τους μεγάλη χαρά.
«Μετά από 12 χρόνια πήγαμε με ελληνικό στίχο στη Eurovision και μετά από 17 χρόνια μπαίνουμε στη δεκάδα της Ευρώπης με ελληνικό στίχο και ελληνική μουσική σε πολύ ανάποδη χρονιά για την Ελλάδα και χωρίς να μας ψηφίσουν ουσιαστικά και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Γ. Αλκαίος φτάνοντας στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για τη θερμή υποδοχή και για τα μηνύματα συμπαράστασης που τους έστειλαν και τόνισε ότι είναι πολύ συγκινημένοι γιατί κατάφεραν με πενιχρά μέσα να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο.
Βέβαια ο Γιώργος εξέφρασε και ένα μικρό παράπονο για κάποιες χώρες που δεν ψήφισαν καθόλου την Ελλάδα. Σε σχόλιο μάλιστα των δημοσιογράφων ότι κατάφεραν με πολύ μιρκό budget να κατακτήσουν την 8η θέση, ο τραγουδιστής απάντησε: «Φανταστείτε να μας ψηφίζανε κιόλας. Δεν θέλαμε πολύ. Δύο χώρες να μας έδιναν από 4 βαθμούς και θα ήμασταν στην τέταρτη θέση», είπε.
Παραδέχθηκε μάλιστα ότι όταν είδε δυο, τρεις χώρες που περάσανε την Ελλάδα, έμειναν έκπληκτοι!!! Ας όψονται όμως οι συμμαχίες που και σ’ αυτήν την Eurovision έπαιξαν καταλυτικό ρόλο!!!!
Καλή καρδιά βρε παιδιά! Η πρώτη φορά είναι που δεν μας ευνοούν οι συμμαχίες; Σημαντικό πάντως είναι ότι με ελληνικό στίχο πήραμε την 8η θέση και ότι η Ελλάδα τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο για την σκηνική της εμφάνιση. Not bad!!!!
πηγή: madata.gr

Related Posts with Thumbnails