BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19/5/10

Καλοσχηματισμένα φρύδια


Τα φρύδια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, γιατί καθορίζουν το βλέμμα μας και το παραμικρό λάθος στο σχήμα τους μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα μας.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες είναι να αποτριχώνουν τα φρύδια τους περισσότερο από όσο χρειάζεται με αποτέλεσμα τα φρύδια να γίνονται πολύ μικρά σχεδόν ανύπαρκτα. Τα λεπτά φρύδια δεν είναι πλέον στη μόδα και επιπλέον κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του. Όποτε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην είμαστε υπερβολικές γιατί το φυσικό αποτέλεσμα τόσο στα φρύδια όσο και στο μακιγιάζ είναι το καλύτερο μπορούμε να το πετύχουμε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα……
1) το φρύδι πρέπει να ξεκάνει από την εσωτερική γωνία του ματιού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πινέλο για βοήθεια. Έτσι τοποθετώντας το κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού εφαπτόμενο στη μύτη βρίσκουμε το σημείο στο όποιο ξεκάνει το φρύδι μας.
2) Με τη βοήθεια πάλι του πινέλου ξεκινάμε από την άκρη του ρουθουνιού και συνεχίζουμε διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού για να βρούμε το σημείο που τελειώνει το φρύδι.
3) Η γωνία του φρυδιού πρέπει να είναι στην καθετή ευθεία της κόρης του ματιού και να απέχει από το μάτι μας όσο άλλη μια κόρη (ματιού)
4) Πρέπει να ξεκάνει παχύ και να λεπταίνει σταδιακά όσο καταλήγουμε στην εξωτερική γωνία.
Πρέπει να γνωρίζουμε ωστόσο πως το σχήμα των φρυδιών εξαρτάται και από το σχήμα των ματιών δηλαδή αν τα μάτια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο τα φρύδια πρέπει να αποτριχώνονται λίγο πιο έξω από την κανονική τους θέση ενώ αν τα μάτια είναι πιο αραιά μετάξι τους τα φρύδια αποτριχώνονται λίγο πιο μέσα έτσι ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα που έχουμε. Οι τρίχες βγαίνουν σύμφωνα με τη φορά τους και όχι αντίθετα! Τέλος χτενίστε τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι και είστε έτοιμες !!
Καλή επιτυχία λοιπόν !!!!

1 σχόλια:

rosario είπε...

pantws egw mexri proteinos dyskolevomoun poly me to na gemizw ta frydia moy, den exw k kalo xeri, alla vrika ena videaki opou enas eidikos dinei katapliktikes k poly xrisimes symboules gia ta frydia! http://bit.ly/jamesfrud

Related Posts with Thumbnails