BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17/5/10

Μάθε τη σκέφτεται ανάλογα το ζώδιο του...



Τα άστρα λένε όσα θα θελες να μάθεις για εκείνον!


Από τον Γιώργο Σοφιάνη

Κριός
Θέλει να χαθείτε σε κοντινούς προορισμούς, που θα τονώσουν το πάθος σας. Το τέλος του μήνα όμως ίσως να αλλάξει τη σχέση σας.


Ταύρος

Το σπίτι του είναι βάσανο, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες εφιάλτης, οι επαγγελματικές του προοπτικές ουτοπία. Η λύση είναι ένα ταξίδι.
Δίδυμοι
Επειδή δεν σκέφτεται και πολύ λογικά και θα ήθελε να στραφεί στα επαγγελματικά του, δεν τον αφήνεις λίγο μόνο του, να δεις αν αντέχει; 
Καρκίνος
Είναι εξαιρετικά πιθανό να συναντήσει τον έρωτα της ζωής του εκεί που δεν το περιμένει ή να σου προτείνει να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, αν είστε μαζί. 
Λέων
Έχει τόσες εργασιακές έννοιες στο κεφάλι του, που ο έρωτας θα μπορούσε να προκύψει εκεί που δεν το περιμένει. Ακόμη και στο αεροπλάνο.   
Παρθένος
Βομβαρδίζεται από επαγγελματικές προτάσεις ή ερωτικές προκλήσεις, αλλά το μυαλό του είναι στο παρελθόν. Δώσ’ του χρόνο και θα λύσει το γόρδιο δεσμό μία και καλή.
Ζυγός
Έχει ερωτευτεί ένα άτομο που δεν μπορεί να έχει ή το είδωλό του στον καθρέφτη. Και όλα αυτά, λόγω του μικρού διαλείμματος από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό του.
Σκορπιός
Δεν χάνει καμία ερωτική ευκαιρία. Μήπως είναι επειδή ετοιμάζεται να δεσμευτεί και ζει τις τελευταίες μέρες ελευθερίας;  
Τοξότης
Ίσως να τον έχει συνεπάρει τόσο πολύ αυτός ο ξαφνικός έρωτας, που θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα για να βρεθεί στο πλάι της.
Αιγόκερως
Είναι εξαιρετικά πιθανό να βρει τον καρμικό του έρωτα στα μάτια μιας εξωτικής φιγούρας. Θα τον σαγηνεύσεις; 
Υδροχόος
Δεν έχει ξεμπερδέψει με το παρελθόν, γι’ αυτό δοκίμασε να δημιουργήσεις μυστήριο και παγίδες γύρω από το πρόσωπό σου.
Ιχθύες
Επειδή ετοιμάζει κάτι φαντασμαγορικό, ίσως έχεις την ευκαιρία να τον κερδίσεις ακόμη και με μια πρόταση γάμου. Είσαι όμως έτοιμη να προχωρήσεις αν δεχτεί;
Πηγή : Cosmopolitan

Related Posts with Thumbnails