BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

11/5/10

Κάντε γαλλικό μανικιούρ μονές σας με 3 απλά βήματα!!!


 Τα χαριτωμένα ,μεταξένια χέρια και τα όμορφα νύχια είναι φυσικά γνωρίσματα που εκτιμώνται πολύ. Τα απαλά και περιποιημένα, υγιή νύχια δείχνουν πολλά για την κατάσταση της υγείας και της προσωπικής σας περιποίησης, ενώ τα παραμελημένα χέρια απογοητεύουν. Όχι μόνο  δημιουργούν κακή εντύπωση , αλλά σας κάνουν να φαίνεστε και μεγαλύτερες.


 Το γαλλικό μανικιούρ είναι ουδέτερο και κάνει τα νύχια να φαίνονται καθαρά και υγιή και ταιριάζει με όλες τις περιστάσεις .Αν και χρειάζεται αρκετή εξάσκηση, αξίζει τον κόπο μόλις δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

  1. Εφόσον έχουμε περιποιηθεί σωστά τα νύχια μας κ τέλος τα έχουμε λιμάρει έτσι ώστε να πάρουν το σχήμα που θέλουμε, απλώνουμε σε όλο το νύχι μια λεπτή στρώση βάσης .
  2. Στη συνέχεια απλώνουμε το λευκό βερνίκι μόνο στην άκρη του νυχιού.Αρχίστε από την μια πλευρά και κυλήστε το πινέλο προς το κέντρο με μία διαγώνια κίνηση . Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά του νυχιού . Αυτό θα δημιουργήσει ένα σχήμα "V", το οποίο θα μπορέσετε να διορθώσετε γεμίζοντας την ανοιχτή κορυφή του "V". Επαναλάβετε σε όλα τα νύχια.
  3. Μόλις στεγνώσει απλώστε ένα διακριτικό βερνίκι (μπεζ, διαφανές ή ροζ ) σε ολόκληρο το νύχι .


Συμβουλές

    • Μια απλή μέθοδος είναι να βρείτε έτοιμους  αυτοκόλλητους οδηγούς για γαλλικό μανικιούρ.Ξεκολλήστε τον οδηγό από το χαρτάκι τοποθετήστε τον όλο πάνω στο νύχι ,αφήνοντας μία μικρή λωρίδα στην άκρη, για να διαχωρίσετε από την υπόλοιπη επιφάνεια. Πιέστε προς τα κάτω για να κολλήσει ομοιόμορφα.Απλώστε στην συνέχεια λευκό βερνίκι στην άκρη του νυχιού και αφήστε το να στεγνώσει.Τέλος αφαιρέστε τους οδηγούς και απλώστε το διακριτικό βερνίκι σε όλο το νύχι.
    • Ακόμα μια επιλογή είναι να τονίσετε με λευκό μολύβι κάτω από το ελεύθερο άκρο.

    Related Posts with Thumbnails