BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19/5/10

Ωραίο μακιγιάζ …… με διάρκεια!!


Ένα μακιγιάζ δεν πρέπει μονό να είναι περιποιημένο, σκοπός και στόχος μας είναι να πετύχουμε διάρκεια σε οποιοδήποτε μακιγιάζ θέλουμε να κάνουμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις μετά από ώρα τα προϊόντα να λιώνουν και η πούδρα να εξαφανίζεται αποκαλύπτοντας κάποιες ατέλειες της επιδερμίδας σας.
Γι αυτό το λόγο ξεκινάμε να κάνουμε μακιγιάζ πάντα σε καθαρό δέρμα απαλλαγμένο από τους ρύπους της ατμόσφαιρας. Αφού χρησιμοποιήσουμε γαλάκτωμα και λοσιόν για να καθαρίσουμε το πρόσωπο, συνεχίζουμε με μια κρεμά ενυδατική μη λιπαρή για να μπορέσει να κρατήσει τη λιπαρότητα σε χαμηλά επίπεδα.
Χρησιμοποιήστε μικρές ποσότητες Consealer και make up αφού πρώτα τις απλώσετε στο χέρι έτσι ώστε να πάρουν τη θερμοκρασία του σώματος. Αποφύγετε πολλές στρώσεις παχύρευστου make up και αναζητήστε προϊόντα oil free στην αγορά και εκείνα που έχουν δείκτη προστασίας.
Η πούδρα είναι απαραίτητη για την διάρκεια των προϊόντων. Η πούδρα σε σκόνη είναι πιο ελαφριά για το δέρμα. Αποφύγετε τις υγρές σκιές γιατί δεν έχουν διάρκεια και φαίνεστε μουτζουρωμένες μετά από ώρα. Χρησιμοποιήστε σκιές σε σκόνη ή ακόμα καλύτερα τοποθετήστε με υγρό πινέλο σε όλο το βλέφαρο για καλύτερο αποτέλεσμα. Το ρουζ εφαρμόστε το με το πινέλο αποφεύγοντας την μορφή Μους.
Για περίγραμμα προτιμήστε eye liner και όχι μολυβί το όποιο λιώνει εύκολα.
Αποφύγετε τα έντονα μάτια τις ζεστές μέρες.
Στα χείλη εφαρμόστε κραγιόν 2 στρώσεων αφού ενδιάμεσα ταμπονάρετε με πούδρα και τέλος εφαρμόστε lip gloss για λάμψη.

Related Posts with Thumbnails