BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

8/5/10

Ακατάλληλοι άντρες!!!!

Χμ... άντρες  άντρες άντρες..... Χωρίς αυτούς δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε .... τους αγαπάμε κ μας αγαπούν τους ταλαιπωρούμε κ μας ταλαιπωρούν ... Υπάρχουν όμως κάποια είδη αντρών που πρέπει να τους αποφεύγουμε όταν τους συναντήσουμε...... 7 τύποι  αντρών λοιπόν που μια γυναίκα πρέπει να αποφεύγει...

  1.  Ο Τσιγκούνης :  Τον διακρίνουμε από το την στιγμή που θα αρχίζουμε να πληρώνουμε εμείς τους καφέδες... μην νομίζεις ότι αυτό μπορεί να αλλάξει.... Έχει καβούρια στις τσέπες κ πρέπει να το πάρεις απόφαση...Σκέψου να το πάτε κ σοβαρά και να του δίνεις και τον μισθό σου και για να πάρεις ακόμα και τσιγάρα να τον ρωτάς. Αυτός θα σε αφήνει μόνο στις εκπτώσεις να ψωνίζεις...
  2. Ο Βρωμιαρούλης : Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς .. Είτε μένει μόνος του είτε με τους γονείς του  το δωμάτιο του είναι άνω-κάτω ,κάνει παρέα με τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες, και γενικότερα ζει μες την μπίχλα.Για να δικαιολογηθεί το εξηγεί ως στάση ζωής .
  3. Ο Μαμάκιας : Αυτόν θα τον καταλάβεις από τα συχνά τηλεφωνήματα με την μητέρα του που στην αρχή θα σε παραξενέψουν. Μετά από καιρό θα θέλει να την γνωρίσεις ,και τέλος σε κάθε άτυχη στιγμή θα σε συγκρίνει με αυτήν .Λέω λοιπόν , να τον αφήσεις με το φαγάκι της μανούλας και να ψάξεις για επόμενο μανούλι. 
  4. Το φάντασμα της πρώην: Αν από τις 2 πρώτες βδομάδες έχεις ήδη μάθει τις συνήθειες τις πρώην του.... κοπελιά, κάνε την όσο πιο γρήγορα μπορείς ... 
  5. Το τσιμπούρι : Είναι από τις πιο επικίνδυνες περιπτώσεις άντρα .Αν έχει αρχίσει και γνωρίζει σε συγγενείς ,γονείς και φίλους. στις 5 μέρες έχει εγκατασταθεί και στο σπίτι σου μην νομίζεις ότι πέτυχες άντρα κελεπούρι.Όταν θα φύγει ο έρωτας και ο ενθουσιασμός θα αισθανθείς  ως δούλα και κυρά.Μείνε μακρυά από τον οικόσιτο άντρα αλλιώς εσύ θα εξυπηρετείς κ αυτός θα κάθεται και θα διατάζει.
  6. Πάνω από όλα οι φίλοι : Όταν κανονίζεται να πάτε σινεμά και καταλήγεις μόνη με μια αγκαλιά ποπ-κορν  και αυτός έχει πάει με τους φίλους του να παίξει pro. Καλύτερα να μείνει με τους κολλητούς του παρά να σου βγάλει το λάδι μία ώρα αρχύτερα.Αν σε θέλει πραγματικά θα τρέξει από πίσω σου , αν όχι ας τον χαίρονται οι φίλοι του!!!!!
  7. Τέλος το σεξ , μόνο σχέση: Αν και όλα τα παραπάνω μπορούν να διορθωθούν ως έναν βαθμό , ο τρόπος που κάνετε σεξ όμως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Η πεσμένη λίμπιντο, η άφαντη στύση, η πρόωρη εκσπερμάτιση, αλλά και η παράληψη των προβλημάτων τις κρεβατοκάμαρας , μπορούν να κάνουν την ζωή ανυπόφορη. Οκ να τύχει κάποιες φορές το δικαιολογούμε αλλά το συνέχεια σεξ κάτω του μετρίου , δεν παλεύετε. 

Related Posts with Thumbnails