BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18/5/10

Πως χωρίζουν τα ζώδια?????




Είτε βρίσκεστε είτε όχι σε αυτό το σημείο σίγουρα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε πως χωρίζει το κάθε ζώδιο. Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό και συμπεριφέρεται με συγκεκριμένους τρόπους κατά τη διάρκεια χωρισμού τους.

Ας τα δούμε λοιπόν ένα-ένα ξεχωριστά








ΚΡΙΟΣ : όλα θα αρχίσουν όταν δε θα εμφανίζεται στα τηλεφωνά και θα βρίσκει δικαιολογίες για να μην βρεθείτε. Τα ρομαντικά δείπνα θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και όταν έρθει η στιγμή θα αποχωρήσει επίσημα. Αν η απόφαση του είναι οριστική σαν ο εγωιστής του ζωδιακού δεν πρόκειται να συζητήσει επανασύνδεση μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ : ένα από τα ζώδια που ορισμένοι υποστηρίζουν πως δεν χωρίζει ποτέ! Δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του και προσπαθεί να τις διατηρεί όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα και πιστός. Δεν θα θέλει να πάρει την ευθύνη πάνω του και θα κάνει τα πάντα να ρίξει τις ευθύνες στον άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ : η διπλή προσωπικότητα του φαίνεται και στα ερωτικά. Μπορεί να δηλώνει πολύ ερωτευμένος όμως τα αισθήματα του αλλάζουν με μεγάλη ευκολία. Όποτε είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη παράλληλη σχέση. Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν αν μια μέρα βρείτε σημείωμα στο όποιο θα ανακοινώνει τον χωρισμός σας !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ο υπερευαίσθητος θα τον αφήσετε εσείς γιατί δεν είναι τόσο δυνατός για να πάει μια τέτοια απόφαση. Θα σας μιλήσει με ειλικρινά αν κάτι δεν πάει καλά αλλά μην ανησυχείτε γιατί αν είναι ερωτευμένος μαζί σας μετά από 3-4 μήνες θα είστε και πάλι μαζί και η δεύτερη και τρίτη ευκαιρία είναι σίγουρα δική σας.

ΛΕΩΝ : αφού εκτονώσει το θυμό του κάπου για όλα όσα συμβαίνουν, θα δείξει τη καλοψυχιά του και θα κάνει εκείνος το πρώτο βήμα αν θελήσει επανασύνδεση δεν θα περιμένει από εσάς αυτό είναι το μονό σίγουρο. Όμως αν το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο τότε θα φύγει οριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : θα είναι πολύ μελαγχολικός για ότι συμβαίνει παρόλα αυτά θα κανονίσει να έχει τακτοποίηση όλες τις εκκρεμότητες της ημέρας, του μήνα, του έτους ολόκληρου! Τα πράγματα θα είναι ήρεμα και θα κλειστεί στον εαυτό του μονό αν βρει κάτι που να του κεντρίσει το ενδιαφέρον ξανά θα προχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ : ως αναποφάσιστος θα του πάρει χρόνο για να καταλάβει αν θέλει να χωρίσει ή όχι. Αφού ζυγίσει τα πράγματα στο μυαλό του και ακούσει τις γνώμες των φίλων του μετά από πολύ σκέψη θα πάρει την απόφαση που θέλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Γενικά οι Σκορπιοί έχουν την τάση να ζηλεύουν, συχνά μέχρι αηδίας. Αν δείτε πως απλά αδιαφορεί για εσάς τότε θέλει να χωρίσετε. Αφού εξαφανιστεί είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε εσάς για το σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ : θα ψάξει να βρει μια δικαιολογία που είναι πιθανόν να μην είναι και αλήθεια απλά ψάχνει την αφορμή. Είναι συζητήσιμος και θα σας πει τα αρνητικά ακόμα και αν χωρίσετε θα σας ζητήσει να μείνετε φίλοι ή απλά εραστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : δεν πρόκειται ποτέ να σας μιλήσει ευθέως παρά μονό με έμμεσο τρόπο. Αλλάζοντας τη συμπεριφορά του θα σας στέλνει με το δικό του τρόπο μηνύματα. Έτσι θεωρεί πως είναι ο πιο λογικός τρόπος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ο αδιάφορος. Δεν θα σας χωρίσει γιατί έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει . ενώ εσείς θα προσπαθείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας θα αντιλαμβάνεστε κάθε μέρα και περισσότερο την αδιαφορία του και θα εξαντληθεί στο τέλος και το δικό σας ενδιαφέρον. Θα ασχολείται με άλλες γυναίκες και όχι με εσάς.

ΙΧΘΥΣ : κάνουν σχέσεις χωρίς να το καταλάβουν . αν καταλάβουν πως δεν ενδιαφέρεστε για εκείνους φεύγουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν όμως είσαι η εκλεκτή της καρδιάς του, θα αλλάξει τις συνήθειες του. Σε τέτοια περίπτωση όμως, δεν θα μιλάμε για μια απλή σχέση αλλά.. για ένα μελλοντικό γάμο.



πηγή: glamour

Related Posts with Thumbnails