BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14/5/10

Σωστό μακιγιάζ ματιών


Ανάλογα με το πρόσωπο που έχει η καθεμία μας ποικίλουν και τύποι ματιών. Άλλοτε πιο κοντά μεταξύ τους, μικρά, με μεγάλη απόσταση από το φρύδι, μάτια με μαύρους κύκλους η ακόμα και σακουλές
Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα <<Πως θα μπορέσω να κρύψω το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζω ???? >>. Το μοναδικό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθούσης τις παρακάτω συμβουλές.

ΜΑΤΙΑ ΠΥΚΝΟΦΘΑΛΜΑ: με λίγα λόγια πολύ κοντά μεταξύ τους …
Προτιμούμε ανοιχτόχρωμες σκιές στο εσωτερικό του βλέφαρου σε αποχρώσεις του μπλε ή βιολί ενώ τονίζουμε τη γωνία του ματιού με σκούρες καφέ, ροδακινί ή πράσινες. Τα φρύδια πρέπει να αποτριχώνονται λίγο πιο έξω από την κανονική τους θέση.
ΜΑΤΙΑ ΑΡΑΙΟΦΘΑΛΜΑ: με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους….
Δουλεύουμε ακριβώς αντίστροφα ίο ότι τα ανοφθαλμία. Δηλαδή προτιμούμε σκούρες καφέ σκιές στο εσωτερικό και ανοιχτές γαλάζιες ή τριανταφυλλί στην εξωτερική γωνία. Τα φρύδια αφήνονται λίγο πιο κοντά μεταξύ τους για να μειώσουμε την απόσταση που έχουν τα μάτια.
ΜΑΤΙΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ: Οι σκούρες ματ σκιές είναι το ιδανικό για αυτό τον τύπο ματιών. Το Smokey αναδεικνύει τα μάτια ενώ τα glitter είναι καλό να αποφεύγονται. Το eye-liner τοποθετείται σε παχιά πλατιά γραμμή.
ΜΑΤΙΑ ΕΣΟΦΘΑΛΜΑ: για να αναδείξουμε τα εξόφθαλμα μάτια χρησιμοποιούμε ανοιχτόχρωμες σκιές ιριδίζον. Αποφεύγουμε τα σκούρα χρώματα και είναι καλό να προτιμούμε λεπτή γραμμή eye liner σύριζα στις βλεφαρίδες.
ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ: οι μαύροι κύκλοι είναι γνωστό πως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς την παρέμβαση γιατρού. Το κάπνισμα , η έλλειψη ύπνου και η κακή διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες εμφάνισης τους..
Το ιδανικό καλυπτικό είναι το concealed το όποιο πρέπει να έχει απόχρωση ένα τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα, πολύ ανοιχτό concealed δεν σημαίνει και περισσότερη καλύψει όπως νομίζουν οι περισσότερες, Αντίθετα υπερτονίζονται και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.
ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΡΥΤΙΔΕΣ: το λεγόμενο πόδι της χήνας. Τα προϊόντα κάλυψης θα πρέπει να είναι σε υγρή μορφή έτσι ώστε να εξομαλύνουν την όψη των ρυτίδων. Καθώς οι σκιές που χρησιμοποιούνται δεν θα πρέπει να είναι σκούρες για να μνα σκληραίνουν το βλέμμα. Το ιδανικό περίγραμμα είναι η βρεγμένη σκιά γιατί το μολυβί λιώνει κατά τη διαρκεί ατής ημέρας κ το eye liner σκληραίνει το βλέμμα κάτι το όποιο δεν θέλουμε. Οι σκιές πρέπει να είναι σε φυσικά ελαφρά πέρλα χρώματα.

Related Posts with Thumbnails