BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13/5/10

Σχέσεις από απόσταση

Πόσες φόρες έχουμε βρεθεί όλοι μας σε αυτή την κατάσταση… και άλλες πόσες δεν έχουμε αναρωτηθεί αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει ….
Μπορεί άραγε η αγάπη που υπάρχει μεταξύ 2 ατόμων να αντέξει αυτό το εμπόδιο???


Οι περισσότεροι πιστεύουν πως η σχέση από απόσταση είναι χαμένος χρόνος και έχει ημερομηνία λήξης, όμως υπάρχουν και ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και όλα κυλούν αρμόνικα.

Ο μεγαλύτερος ‘‘εχθρός’’ σε μια τέτοια σχέση είναι αναμφισβήτητα η ζήλεια που προέρχεται από την ανασφάλεια του συντρόφου και ξεκάνει από τους πιο ασήμαντους λόγους και λόγω της απόστασης μεγαλοποιείται.. ότι μπορεί να θεωρηθεί ασήμαντο για τον ένα μοιάζει ταυτόχρονα για τον άλλον τόσο σημαντικό. Συνεπώς δημιουργείται ένα συναισθηματικό κενό και αναζητείται κάποιο τρίτο πρόσωπο που θα μπορέσει να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Έτσι το ζευγάρι οδηγείται στο χωρισμό μετά από αρκετές διαμάχες.

Παρόλα αυτά αν η σχέση έχει περάσει μέσα από διαφορές δοκιμασίες και έχουν δημιουργηθεί ισχυροί δεσμοί αγάπης η απόσταση έρχεται σαν μια ανανέωση και η σχέση επιβιώνει. Για μερικούς ανθρώπους η απόσταση είναι η ευκαιρία να καταλάβουν αν πραγματικά θέλουν ο σύντροφος τους να είναι ο άνθρωπος της ζωής τους και όχι μια απλή εμπειρία ή περιπέτεια.

Όλοι αυτοί που βιώνουν την σχέση από απόσταση υπάρχουν και ζουν για εκείνο το τηλεφώνημα που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη τους και προσωρινά θα ξεχάσουν πως το μαξιλάρι διπλά τους είναι άδειο… ζουν για τη στιγμή που θα γεμίσουν τη βαλίτσα και ο προορισμός τους θα είναι το μέρος στο όποιο θα είναι ο σύντροφος τους… δεν είναι εύκολο να περιμένεις να περάσει ο χρόνος ενώ βλέπεις πως οι μέρες ‘‘αντιστέκονται’’ πεισματικά να φύγουν..

Το μυστικό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι η επικοινωνία έτσι ώστε να κρατηθεί ζωντανή η σχέση, όπως και η ειλικρίνεια. Τα ψέματα δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν και όταν οι άνθρωποι είναι μακριά για να κρατηθεί η ζωντάνια στη σχέση είναι σημαντικό να επικοινωνούν και να μην χάνεται το ενδιαφέρον τους…

…οι περισσότεροι είναι πολύ επιφυλακτικοί στις σχέσεις από απόσταση όμως πάντα υπάρχουν εξωραΐσεις στους κανόνες και αν κάτι το θέλουν και οι δυο κ προσπαθούν στο τέλος βγαίνουν κερδισμένοι ….. μονό η πραγματική αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα !!!!!

Related Posts with Thumbnails