BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13/5/10

Προβλήματα στο σεξ και τρόποι αντιμετώπισης....

  Στην Ελλάδα 1 στους 2 άντρες ηλικίας 18-40 χρόνων παρουσιάζουν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα ,μετά τα 40 το ποσοστό αυτό αυξάνετε σε 1 στους 4.Υπάρχουν λοιπόν προβλήματα δεν έχουν ξανασυμβεί άλλα υπάρχουν και προβλήματα που που γίνονται αναπόφευκτα και δικά σου .Μάθε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις εσύ γιαυτό!
  1. Στυτική δυσλειτουργία
  Είναι η αδυναμία ενός άντρα να έχει ικανοποιητική στύση.Αυτό μπορεί να οφείλετε σε ψυχολογικά αίτια,σε παθολογικά αίτια, στον στρες, στην μειωμένη επιθυμία μετά από μια κρίση ή ρουτίνα αλλά και αντίθετα στο άγχος που προκαλεί μία σχέση πχ είναι πολύ όμορφη ή πολύ έμπειρη. 
 Πως μπορείς να βοηθήσεις:
 Πριν βγάλεις το συμπέρασμα  ότι έχει παράλληλη σχέση ή ότι  σε απατάει, οργάνωσε μία εκδρομή για δύο και δοκιμάστε νέες στάσεις και νέα μέρη στο σεξ. Αν το πρόβλημα του είναι το άγχος οι διακοπές θα τον βοηθήσουν να χαλαρώσει.Αν το πρόβλημα συνεχίζετε τότε πρότεινε του να επισκεφτεί έναν ουρολόγο-ανδρολόγο.
     2. Πρόωρη εκσπερμάτιση 
  Η πρόωρη εκσπερμάτιση αφορά το 30% των αντρών που έχουν πρόβλημα με την σεξουαλική τους ζωή.Γα αυτό το πρόβλημά δεν υπάρχει επιστημονικά τεκμηριωμένη αιτία.
Πως μπορείς να βοηθήσεις:
Το σωστό είναι ο σύντροφος σου να επισκεφτεί έναν ειδικό που θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα του δώσει την καλύτερη δυνατή λύση.Μία πολύ καλή λύση είναι ο φίλος σου να σταματάει λίγο πριν τον οργασμό, να πιέζει την βάλανο για 15-20 δευτερόλεπτα για να χαλαρώσει και μετά να συνεχίσει έτσι ώστε να ερεθιστεί ξανά.Επίσης υπάρχουν και οι ασκήσεις Kegel που είναι να σφίγγει τους μύες της ούρησης μέχρι να νιώσει ότι τους ελέγχει για 10 δευτερόλεπτα και να το επαναλάβει κατά την διάρκεια της ημέρας μέχρι να μπορέσει να ελέγχει ξανά την εκσπερμάτιση του .Πρόσεχε!! όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα μην του γκρινιάζει...
   3. Αναστολή καθυστέρησης ή εκσπερμάτισης 
Αυτό είναι όταν ο άντρας προσπαθεί άλλα δεν μπορεί να τελειώσει , καμιά φορά χρειάζεται και να αυνανιστεί για να τα καταφέρει.Δηλαδή όταν απλώς αργεί τότε μιλάμε για καθυστερημένη εκσπερμάτιση .Τα αίτια αυτής της καταστάσεις είναι κυρίως ψυχολογικά.Έχει να κάνει με το άγχος της διατήρησης της στύσης του και την  δική σου ικανοποιήση.
Πως μπορείς να βοηθήσεις :
Επειδή είναι ψυχολογικός παράγοντας καλό είναι να συζητήσετε , αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για να το παραδεχτεί. Προσπάθησε όμως να μην εκνευρίζεσαι κάθε φορά που καθυστερεί να τελειώσει και κυρίως μην τον επικρίνεις .Αν το πρόβλημα συνεχιστεί είναι καλό να επισκεφτείτε έναν σεξολόγο-ψυχολόγο.


Πηγή:  cosmopolitan

Related Posts with Thumbnails