BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10/5/10

Χωρίστε είναι ..... τις μόδας....!!!!

 Μία σχέση ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.Στην πορεία όμως κάτι δεν πάει καλά και δε μπορεί να στεριώσει. Κάποιοι το παλεύουν πολύ, κάποιοι λιγότερο και μερικές φορές η σχέση δεν σώζεται και πρέπει να λυθεί.
 Καθημερινά βιώνουμε τις συνέπειες τις οικονομικής κρίσης , που πλέον δεν λέει να φύγει από πάνω μας. Άλλοι κόβουν την έξοδο, άλλοι δεν σταματούν να μαζεύουν απόδειξής ,άλλοι προσπαθούν να το διασκεδάσουν,άλλοι κάνουν τις πάπιες και άλλοι ..... Χωρίζουν!!!Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την trenty επιδημία χωρισμών;
 Πολλά είναι τα ζευγάρια που χωρίζουν το τελευταίο διάστημα.Ζευγάρια που που ούτε που είχαμε ακούσει ότι είχαν προβλήματα ξαφνικά ακούμε ότι δεν είναι πια μαζί.Έχουν δυσκολέψει τα πράματα και μαζί δυσκόλεψαν και οι ανθρώπινες σχέσεις απ' ότι φαίνεται. 
 Το ηλεκτρονικό "φτύσιμο"δε έχει αρχίσει να ανθίζει σύμφωνα με την εταιρεία γνωριμιών DateTheUk από την οποία προκύπτει ότι όλο κ μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων επιλέγουν να χωρίζουν τον/την σύντροφο τους μέσω email ή των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Related Posts with Thumbnails