BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10/5/10

Μακιγιάζ 2010



  Το μακιγιάζ μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασε από πολλά στάδια. Χρώματα έντονα άλλοτε παστέλ, πέρλε με έντονες γωνίες στα μάτια, πυκνά φρύδια ή ακόμα και ανύπαρκτα και κατακόκκινα χείλη.. Όμως τα πράγματα αλλάζουν και οι νέες τάσεις για το φετινό μακιγιάζ έχουν ήδη προταθεί..
  Έτσι λοιπόν οι τάσεις για άνοιξη-καλοκαίρι 2010 κυμαίνονται από το Smokey στο πιο φυσικό natural look. Όποιο από τα δυο όμως επιλέξουμε στόχος και μέλημα μας για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα είναι η περιποίηση-καθαριότητα της επιδερμίδας μας που το επιτυγχάνουμε με τα διάφορα peeling και μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά.
  Το natural look ήρθε και θα παραμείνει και φέτος στη ΄΄μοδα΄΄.. πρόσωπο που μοιάζει σχεδόν αμακιγιάριστο, αποχρώσεις τόσο στα μάτια όσο και σε όλο το πρόσωπο σε γήινα- ουδετερα χρώματα (καφε,ροδακινι,τερακοτα,χρυσαφι κτλ.) ,χείλη απαλλαγμένα από περιττά κραγιόν σε έντονα χρώματα παρά μονό καλά ενυδατωμένα και τονισμένα με lip gloss. Το κοράλλι είναι το ιδανικό αν είσαι μελαχρινή ή κοκκινομάλλα ενώ το τριανταφυλλί αι το φούξια ταιριάζει περισσότερο στις ξανθιές. Τα μαγούλα τονίζονται με ελάχιστο ρουζ. Τα ματ αποτελέσματα δίνουν τη θέση τους σε λαμπερά λουκ !!
Τέλος για τις βραδινές εμφανίσεις το eye-liner γίνεται ο καλύτερος μας σύμμαχος και δίνει έμφαση στα μάτια χαρίζοντας μας σαγηνευτικό βλέμμα!!!

1 σχόλια:

melissa είπε...

κοριτσια ριξτε μια ματια σε αυτο το βιντεο με τις συμβουλες ειδικου για την εφαρμογη εντονων σκιων! εχω τόσες σκιες και ποτε δεν τις εβαζα γιατι φοβομουν μην φανω χαζη, μεχρι που βρηκα αυτο το βιντεο με τα tips και από τοτε βγαινω βαμμενη εξω αφοβα! http://bit.ly/colrap

Related Posts with Thumbnails