BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27/9/10

Καταγγελίες σοκ για group του facebook!!!

Από χτες όλο το facebook ασχολείται με το group "θάνατος σε όλα τα αδέσποτα".Ως συνήθως το νέο μεταξύ των χρηστών διαδόθηκε σαν αστραπή και ο αγώνας για την διαγραφή του ξεκίνησε αμέσως.Δημιουργήθηκαν group που αναφέρουν την διαγραφή του πρώτου  αλλά και άλλα που επικαλούνται στην άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.
Οι εικόνες οι οποίες συνοδεύουν το συγκεκριμένο group είναι αισχρές φρικιαστικές και σοκαριστηκές . Απεικονίζοντας ένα σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό και κατακρεουργείται. Εκτός αυτού τα post που τοποθετούνται στην συγκεκριμένη σελίδα  είναι αρκετά προκλητικά .

 Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι από παλιά υπήρχε αυτή η σελίδα και με την βοήθεια ορισμένων κατάφεραν να την διαγράψουν...Η κοπέλα η οποία φαίνεται σε αυτές τις αισχρές φωτογραφίες είναι μια Ρωσίδα η οποία όταν ρωτήθηκε για το έγκλημά της απάντησε :
"Δεν αρνούμαι ότι είμαι μέσα στις φωτογραφίες,ξεκινάω το δεύτερο έτος του πανεπιστημίου.Όλοι οι μαθητές έπρεπε να φέρουν ένα κόκκαλο από νεκρό ζώο.Οι περισσότεροι αγόρασαν έτοιμα από κρεοπωλεία εγώ απλά ήθελα το κάτι διαφορετικό... Ευελπιστούσα σε έναν αρουραίο άλλα θα ήταν κάτι το σάπιο ,στάθηκα τυχερή βρίσκοντας ένα σκύλο που μόλις τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και ήταν ακόμα ζωντανό. Όσο για τις αστείες φωτογραφίες δεν υπάρχει διαφορά από αυτές με την επεξεργασία .Γιατί να μην γελάτε εδώ το ζώο που είναι νεκρό και δεν νοιάζεται . Απάντησα σε όλες σας τις απορίες? " Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει πάρει λοιπόν τον δρόμο τις δικαιοσύνης γιατί ο σκύλος ήταν ήδη νεκρός.... Έρχεται λοιπόν κάποιος χυδαίος ξανά και εμφανίζει το ίδιο ακριβώς group.
Το καλό της όλης ιστορίας είναι ότι αυτήν την φορά εισακούστηκαν οι φωνές όλων των χρηστών του facebook και όλα ακολουθούν τον σωστό δρόμο παρακάτω σας θέτω τα αποδεικτικά στοιχεία !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ ξέρω ότι το είχε κάνει και με ποντίκια έχω πάρει αρκετές φωτογραφίες!!

ARIEL είπε...

Δυστυχώς δεν είναι και ο μόνος που κάνει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις….!!!

Related Posts with Thumbnails