BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

23/9/10

9+1 τρόποι να τον ξεμυαλίσεις!!!

Οι συνταγές ξεμυαλίσματος είναι τόσες όσες σχεδόν και οι άνθρωποι, καθώς, ως γνωστόν, αυτό που συναρπάζει τον ένα συχνά ξενερώνει τον άλλο. Όλες όμως συμπίπτουν στα βασικά. Αν τα ξέρεις, οι πιθανότητες να σε προσέξει το αντικείμενο του πόθου σου αυξάνονται στο έπακρο.

1. Ερωτεύσου τον εαυτό σου: αν εσύ νιώθεις ανασφάλεια ή δεν έχεις αυτοπεποίθηση, όσο και αν προσπαθείς να το κρύψεις, αυτό εκπέμπεται και λειτουργεί ως αντροδιώκτης. Δεν αρκεί να σου λένε οι άλλοι πόσο όμορφη ή έξυπνη είσαι. Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ. Προσοχή μόνο, μην πέσεις στην αντίθετη όχθη, στο ναρκισσισμό, χαρακτηριστικό επίσης ανθρωποδιωκτικό.
2. Μάθε όσο περισσότερα μπορείς γι’ αυτόν: τα πιστεύω του, τα ενδιαφέροντα, τα γούστα του, το παρελθόν του, τις ιδιαιτερότητες και τις αδυναμίες του. Εννοείται ότι δεν θα αρχίσεις να τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις άμεσες ή έμμεσες. Κανένας δεν ανέχεται τις αδιακρισίες και τις ανακρίσεις. Απλώς παρατήρησέ τον διακριτικά. Εξάλλου, αυτή η έρευνα είναι απαραίτητη για να καταλάβεις αν τελικά ο τύπος είναι πραγματικά αυτός που θέλεις. Εννοείται ότι αν κάποια από αυτά που θα μάθεις γι’ αυτόν δεν σου αρέσουν, θα πρέπει να κάνεις πίσω. Δεν έχει νόημα να κατακτήσεις κάποιον προσποιούμενη ότι μοιράζεσαι μαζί του τις απόψεις και τα ενδιαφέροντά του. Και μη φανταστείς ότι στην περίπτωση που τα φτιάξετε θα τον φέρεις στα μέτρα σου όσο κι αν το προσπθαείς καθημερινά.
3. Ακόμα και αν ο γάμος είναι αυτό που θέλεις σαν τρελή, φρόντισε να μην το μάθει κανείς, προπαντός εκείνος.
4. Υιοθέτησε μια άνετη συμπεριφορά, δείχνε ευχάριστη και αισιόδοξη, αλλά όχι εντελώς ανεξάρτητη και δυνατή. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με άποψη, αλλά όχι εκείνες που το παίζουν ξερόλες και κυρίαρχες.
5. Όταν εκφράζει τις απόψεις του, μη βιάζεσαι να συμφωνήσεις μαζί του, ούτε να εκφράσεις τις δικές σου. Άφηνέ τον να μιλάει πάντα εκείνος περισσότερο και να έχει την τελευταία λέξη.
6. Ζήτα τη γνώμη του για διάφορα πράγματα - ακόμα και τη συμβουλή του.
7. Όταν μιλάτε, κοίταζέ τον ίσια στα μάτια, χαμογέλα και προπαντός μην κομπλάρεις.
8. Πέρασέ του το μήνυμα ότι τον εκτιμάς και σου αρέσει, όχι όμως και ότι κόβεις φλέβες για πάρτη του.
9. Δείξτου ότι είσαι ανοιχτή στο φλερτ, αλλά επιλεκτική με ποιους φλερτάρεις.
10. Μην εκνευρίζεσαι ούτε να απογοητεύεσαι αν εκείνος δεν προσέξει το καινούργιο σου χτένισμα, φόρεμα ή μια έξυπνη ατάκα σου. Οπλίσου με υπομονή και επιμονή και κυρίως με αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα σε προσέξει.

Related Posts with Thumbnails