BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12/9/10

Πως θα κάνετε το τέλειο ερωτικό μασάζ!!

Το καλό μασάζ αρχίζει με συζήτηση. Χωρίς καν να αγγίξεις το άτομο μίλησε του. Μάθε πως αισθάνεται, πως πήγε η ημέρα του, σε ποια σημεία στο σώμα του αισθάνεται κόπωση κ.λπ. Επίσης, μάθε αν υπάρχουν ευαίσθητα σημεία στο σώμα τα οποία είναι καλό να αποφύγεις. Χαλάρωσε τον προκειμένου να νιώσει άνετα κατά τη διάρκεια του μασάζ. Ρώτησε αν αισθάνεται άνετα με το να βγάλει τα ρούχα του/της και εξήγησε ότι ο λόγος είναι να βάλεις τα απαραίτητα έλαια επάνω στο σώμα και επίσης να αποφευχθεί η τριβή ανάμεσα στα ρούχα και το σώμα κατά τη διάρκεια του μασάζ. Γενικά, ο σκοπός σου είναι να κάνεις το πρόσωπο να αισθάνεται άνετασε κάθε περίπτωση.Πάμε να δούμε όμως από την αρχή τη πρέπει να κάνεις...

Βήμα 1.
Προετοιμάζουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ. Ενας ζεστός καναπές ή ενα κρεβάτι με φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια θα ήταν οτι πρέπει προκειμένου να δημιουργήσουμε ερωτικό κλίμα και καθεστώς χαλάρωσης . Αν το δωμάτιο μας δεν έχει θερμοκρασία τέτοια που να επιτρέπει στο πρόσωπο που θα λάβει το μασάζ να είναι ξαπλωμένο γυμνό , τότε θα πρέπει να ανάψουμε το air-condition ή το καλοριφέρ. Προσοχή : Σε καμία περίπτωση το πρόσωπο δε θα πρέπει να κρυώνει! Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να δαπανήσουμε κάποια χρήματα προκειμένου να στολίσουμε τον τόπο που θα γίνει το μασάζ με ροδοπέταλα , κεριά και άλλα λουλούδια . Ο φωτισμός θα πρέπει να είναι χαμηλός ή να αφήσουμε μόνο το φως των κεριών ! Κατόπιν φροντίζουμε για να δημιουργήσουμε κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα (απαραίτητο!). Βάζουμε ενα cd ή κασέττα να παίζει με χαλαρωτική αισθησιακή μουσική . Τέτοια για παράδειγμα είναι η μουσική των enigma! Ρυθμίζουμε το cd player στην επιλογή aytoreplay προκειμένου να μην χρειαστεί να διακόψουμε το μασάζ αν η μουσική σταματήσει! Φροντίστε για την καθαριότητα των χεριών σας . Ένα πολύ καλό πλύσιμο με σαπούνι επιβάλλεται καθώς εκτός από καθαρά θα προσφέρει και απαλά χέρια.
Βήμα 2.
Εφοδιαστείτε με αιθέρια έλαια. Μια επίσκεψη στο σοπύπερ μάρκετ θα σας δώσει μια πληθώρα επιλογών! Προτιμήστε έλαια που δίνουν εγγύηση οτι δε θα δημιουργούν πρόβλημα κατά την επαφή τους με το σώμα ή το κυριότερο για τα γεννητικά όργανα.
Βήμα 3 .
Δημιουργήστε κλιμα εμπιστοσύνης και επικοινωνίας . Κάνετε ακριβώς αυτό που σας ζητά το πρόσωπο που δέχεται το μασαζ. Αν σας ζητήσει π.χ "πιο δυνατά" , "πιο μαλακά" ή "να ανάψετε το καλοριφέρ γιατι κρυώνει " ή ενα μικρό διαλλειματάκι" ΚΑΝΤΕ ΤΟ ! Ο παράγοντας επικοινωνία και Δημιουργήστε είναι πολύ σημαντικός και ο πιο αποφασιστικός ώστε το πρόσωπο που κάνετε το μασάζ να " αφεθεί " πλήρως στα χερια σας.
Βήμα 4 .
Χαλάρωστε το κορμί του συντρόφου σας ! Ο σύντροφος σας θα πρέπιει να είναι γυρισμένος μπρούμυτα και εντελώς γυμνός πάνω στα σεντόνια ή τον καναπέ. Ξεκινήστε με ενα πολύ απαλό μασάζ στους ώμους ,στη μέση , στα πόδια , και στις πατούσες . Το μυστικό είναι να μην χάσετε την επαφή με το σώμο του συντρόφου σας , να έχετε συνεχή και χαλαρωτικό ρυθμό, να προχωράτε σταδιακά από πολύ απαλό μασαζ σε πιο έντονο και κυρίως να μη χρησιμοποιείτε τη δύναμη των χεριών αλλά όλου του σώματους ! # Στη συνέχεια , γυρίστε ανάποδα το σύντροφο σας ! Ξεκινήστε με απαλό μασάζ στο στήθος , στα μπράτσα και στα χέρια ! Κατεβείτε στο εσωτερικό των μυρών ! Στο σημείο αυτο δώστε ιδιαίτερη προσοχή ! Είναι σημαντική ερωτογενής ζώνη και εφόσον το μασάζ σας είναι απαλό θα καταφέρετε να ερεθίσετε το σύντροφο σας σε μεγάλο βαθμό.
Χαιδέψτε απαλά και για κάνα δυο μόνο φορές τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας ! Είναι ο προάγγελος του τι θα επακολουθήσει !
Βήμα 5.
ΜΑΣΑΖ στα γεννητικά όργανα!

1. Κρατήστε απαλά και χαιδέψτε με το ένα χέρι σας τους όρχεις του συντρόφου σας ενώ με το άλλο κρατήστε απαλά το πέος με ιδιαίτερα αργό αυνανισμό ! (διάρκεια 2 λεπτά)
2. Στη συνέχεια με το ένα χέρι σας , κρατήστε απαλά το πεός του συντρόφου σας ,χαιδεύοντας το από πάνω μέχρι κάτω και μετά αφήστε το απαλά ξανακάνωντας την ίδια κίνηση από την αρχή !( διάρκεια 1 λεπτό)
3. Κατόπιν, πιάστε το πέος με το ένα σας χέρι και προσφέρεται του έναν πολύ αργό και βασανιστικό αυνανισμό. Αυξήστε απότομα την ταχύτητα του αυνανισμού για 10 δευτερόλεπτα ! Ξαναρίξτε απότομα το ρυθμό με εναν αργό αυνανισμό ( διάρκεια 10 δευτερόλεπτα) . Ξαναυξήστε απότομα την ταχύτητα για περίπου δεκα δευτερόλεπτα . Συνεχίστε σε αυτόν τον ρυθμό μέχρι η εκσπερμάτωση να είναι πολύ κοντά !
Απο εδώ και πέρα είναι " στο χέρι σας" αν επιθυμείτε να τον κανετε να τελειώσει με στοματικό έρωτα ή να τον βασανίσετε λίγο περισσότερο επαναλαμβάνοντας το βημα 5 από την αρχή.
Πηγή:onlylove

Related Posts with Thumbnails