BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10/9/10

Μακιγιάζ Φθινοπώρου 2010!!!

Τελειώνει σιγά- σιγά και αυτό το καλοκαίρι (αν και με τόση ζέστη δεν λέει να τελειώσει αλλά anyway!) και εμείς σαν γυναίκες «οφείλουμε» να πληροφορηθούμε για τις νέες τάσεις στο φετινό φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Πρωταγωνιστές φέτος  θα είναι οι γήινες αποχρώσεις και τα ζεστά χρώματα όπως το χρυσό, μπρονζέ, καφέ, κεραμιδί, χακί και γενικά στις κόκκινες αποχρώσεις.
Οι μεταλλικές αποχρώσεις δεν είναι πλέον της μόδας, προτιμούμε τις ματ. Μας αρέσουν οι λαμπερές επιδερμίδες με την φυσική γυαλάδα του προσώπου, αλλά δεν επιλέγουμε τις περλέ αποχρώσεις.

Στις λευκές επιδερμίδες ταιριάζουν τα παγωμένα χρώματα , όπως είναι το γκρι και το ροζ, δεν θα πρέπει να υπάρχει έντονη βάση, make up και πούδρα γιατί θα φαίνεται σαν μάσκα. Θα πρέπει όλα να σβήνονται πάρα πολύ καλά.
Αντίθετα οι σκούρες επιδερμίδες δεν θα πρέπει να επιλέγουν τα ψυχρά χρώματα, και κυρίως όχι ροζ και μωβ σκιές. Ας προτιμήσουν τις χρυσές πιο μπρονζέ καφέ και κοραλλί αποχρώσεις. Ως προς τα ρουζ, κρεμώδη υγρά ή σε σκόνη, προτιμούμε τις κοραλλί ή τις ροδακινί αποχρώσεις . Εξάλλου οι περισσότερες κοπέλες διατηρούν ακόμα την μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού. Για τον χειμώνα μπορούμε να επιλέξουμε πιο ροζ και καφέ αποχρώσεις.
Η φυσική λάμψη μπορεί να επιτευχθεί με μικρά tricks.  Βάζοντας make –up και απλώνοντας το σε ωραίες γωνίες. Αφήνουμε στην άκρη τις πούδρες και ποντάρουμε στην φυσική γυαλάδα του προσώπου.

‘Εξοπλιστείτε’ με μια ελαφριά βάση , ρουζ, κραγιόν, μάσκαρα και μαύρο μολύβι για να τονίσετε το βλέμμα σας σε μια βραδινή έξοδο.

Για τις τολμηρές , νέα eyeliner σε έντονα χρώμα, όπως τιρκουάζ, μπλε, σμαραγδί, μοβ εντυπωσιάζουν και χαρίζουν ομορφιά.
Τιπ στο μακιγιάζ:
Το πιο σημαντικό  σημείο είναι οι βλεφαρίδες μας εξάλλου  το μυστικό στην εμφάνιση μας βρίσκεται στο βλέμμα μας. Πως θα τις αναδείξουμε περνώντας 2 και 3 φορές με την μάσκαρα.
Μεγάλη σημασία έχει το μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι, είναι μύθος αυτό που λένε οι περισσότεροι ότι μικραίνει το μάτι. Το σημαντικό είναι να το σβήνουμε για να κάνει πιο έντονο το βλέμμα. 
Πηγή:womangr.com

Related Posts with Thumbnails