BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17/9/10

Φθινοπωρινές τάσεις μόδας 2010-2011!!!


Λίγο πριν πιάσουν τα κρύα για τα καλά και αρχίσεις να χάνεις σιγά-σιγά το υπέροχο σοκολατένιο μαύρισμα σου, μάθε τι παίζει στην αγορά και ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου εν όψει φθινοπώρου! Αν αναρωτιέσαι: μα είναι δυνατόν οι βιτρίνες να έχουν γεμίσει γκρι και μαύρο, ενώ κυκλοφορώ ακόμη με παρεώ, ξανασκέψου: φθινόπωρο είναι θα περάσει! Μάθε λοιπόν όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου για να υποδεχθεί τη νέα σεζόν.



Τα χρώματα και τα υφάσματα: σαν μπαλαρίνα! Τώρα η μπαλαρίνα γίνεται η θεά σου και τα παστέλ χρώματα όπως το απαλό ροζ, το ρομαντικό γαλάζιο αλλά και τα απαλά και σέξι υφάσματα όπως φυσικά το σατέν μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των επιλογών σου. Τα λευκό και το διαχρονικό μαύρο δε βγαίνουν από τη ντουλάπα σου και αυτό το φθινόπωρο ενώ τα γήινα χρώματα όπως το καφέ και το μπεζ σε κερδίζουν ξανά από την αρχή. Ακόμη το φαβορί της σεζόν, το πορτοκαλί, μεταμορφώνει το λουκ σου σε όποιο κομμάτι και αν επιλέξεις να το φορέσεις ενώ η απαλότητα αλλά και το αθλητικό λουκ παίζει πολύ.
Η χαρά του ρετρό:αυτό το φθινόπωρο το αγγλικό ρετρό στιλ σε μεταμορφώνει σε θεά του στιλ χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου! Γκρι, πράσινο-μπλε αλλά και τα χρώματα που έχουν τα βρετανικά γλυκά όπως το ροζ της τούρτας θα σε κάνουν να δείχνεις πιο γλυκιά και από τούρτα σοκολάτα. Βρετανικά καρό, κομμάτια σε γλυκιές αποχρώσεις του μελί θα απογειώσουν το στιλ σου. Όσο για τα υφάσματα αυτή τη σεζόν θα λατρέψεις το tweed και τα ολόμαλλα ρουχαλάκια.
Hot τιπ: οι γούνες επιστρέφουν σε πολλές εκδοχές. Αυτή που φαίνεται να κυριαρχήσει είναι η γούνα ακόμη και να υπάρχει μόνο στο εσωτερικό του τζάκετ σαν επένδυση.
Animal Print λέω και κλαίω: το λεοπάρ εμφανίζεται ξανά αυτή τη σεζόν και θα το δεις παντού. Φυσικά τα φορέματα και οι λεοπάρ μπλούζες είναι στην πρώτη γραμμή ενώ αν δεν κυριαρχεί στο σύνολο του ρούχου θα το δεις ακόμη και σα λεπτομέρεια στα αξεσουάρ. Ακόμη και αν δεν είσαι και τόσο φαν θα δεις ότι φέτος θα το προτιμήσεις ακόμη και σαν φουλάρι ή θα το δεις να στολίζει την τσάντα σου.
Άρχισε το πλέξιμο: όπως είναι άλλωστε λογικό χειμώνας χωρίς το πλεκτό σου δεν είναι χειμώνας. Φέτος λοιπόν θα δεις τα πλεκτά να έχουν κάθε λογής πλέξη, χοντρή, λεπτή , και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να φορέσεις το πουλοβεράκι που σου έπλεκε τόσο καιρό η γιαγιά και να γίνεις trends setter!
Μαύρο και γκρί: στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης και με τους σχεδιαστές να μειώνουν τα κομμάτια στις κολεξιόν τους και να επιλέγουν πιο φθηνά και απλά υλικά για τις δημιουργίες τους, το διαχρονικό μαύρο και το ανοιχτό γκρι επιστρέφουν για να προσδώσουν έναν πιο σοφιστικέ τόνο στο ντύσιμο σου και να σου θυμίσουν πώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών.
Το μικρό μαύρο φόρεμα: το απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου δεν είναι άλλο από το μικρό μαύρο φόρεμα. Ανεπηρέαστο από τις εποχικές τάσεις, το μικρό μαύρο φόρεμα έχει επιζήσει την λάμψη του '30 και τον συντηρητισμό του '50 αλλά και την επεισοδιακή επιστροφή του '90 φθάνοντας σήμερα πιο σέξι από ποτέ! Μακρύ ή κοντό μέχρι το γόνατο αποτελεί την επιτομή του στιλ και σε μεταμορφώνει από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε ιέρεια του στιλ!
Το boyfriend blazer: ή αλλιώς το σακάκι του φίλου σου σε δικαιώνει και αυτή τη σεζόν αφού πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει και φέτος ασπροπρόσωπη.
Τα στιλ που θα σε κατακτήσουν: φέτος τα στιλ που θα λατρέψεις είναι πολλά και καλά θα κάνεις να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Το έθνικ στιλ  συνεχίζει δυναμικά. Βέβαια η γραμμή Α ήρθε για να μείνει φέτος και θα δεις όχι μόνο τις φούστες αλλά κυρίως τα παλτό στην πιο σέξι A-line! Αν νόμιζες ότι ήρθε η ώρα να κρύψεις στη ντουλάπα σου το αγαπημένο σου ντραπέ φόρεμα τότε γελάστηκες! Το ντραπέ εκτός από απόλυτα σέξι είναι και απόλυτα in φέτος ειδικά σε κοκτέιλ φορέματα. Οι εντυπωσιακά σέξι pencil φούστες σε μεταμορφώνουν σε θεά του στιλ εύκολα και άνετα.
Πηγή:womenonly



Related Posts with Thumbnails