BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

11/9/10

Πως ερωτεύονται οι άντρες σύμφωνα με το ζώδιο τους!!!

Έρωτας ,έρωτας έρωτας... από τα πιο σημαντικά θέματα που μας απασχολούν καθ όλη την διάρκεια της ζωής μας.Δεν θα θέλατε όμως να ξέρατε ποία είναι η αλήθεια λοιπόν για  το πώς ερωτεύονται οι άντρες ανάλογα με το ζώδιο τους;; Ας τα δούμε λοιπόν κάθε ένα ξεχωριστά!!!!
ΚΡΙΟΣ: Για τον κυνηγό του ζωδιακού το να ερωτευτεί μπορεί να είναι προσβολή για τον ανδρισμό του. Αυτός ο ζωδιακός γυναικάς δεν θέλει να βρεθεί ερωτευμένος. Για αυτό όταν συμβαίνει είναι ο πιο άχαρος από όλους. Βέβαια δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας κάνει τον σπουδαίο, τον ανώτερο αλλά και τον αδιάφορο στα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τρυφερότητα είναι το όπλο του και σας την δείχνει με ατέλειωτες περιποιήσεις. Θα προσπαθήσει να έχει προς εσάς το προνόμιο των πρακτικών περιποιήσεων. Για αυτόν είναι πιο σημαντικό η περιποίηση ή ένα μεγάλο δώρο για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ:Είναι αυτός που έχει ευχέρεια με τις χειρονομίες, καθώς είναι προνομιούχος στην πνευματική σφαίρα. Μπορεί να σας χαρίσει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, να σας γράψει ένα ποίημα, η ακόμα και να σας κάνει ένα δώρο που πάντα περιμένατε. Η συνάντησή σας μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι, που αυτός όμως θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν βρεθείτε με έναν άντρα περιτυλιγμένο γύρω σας και δεν ξέρετε το ζώδιο του, είναι εύκολο να αντιληφθείτε πως είναι ένας ερωτευμένος Καρκίνος. Είναι ο τύπος που μπορεί να περιμένει την σύντροφο του μέρες ατελείωτες, ακόμα κι αν πρόκειται να την δει για ένα λεπτό, επίσης αν αγαπά αληθινά το εκφράζει με τα μάτια, 

ΛΕΩΝ: Δεν γνωρίζει μέσους δρόμους, για αυτό εκδηλώνεται με χειρονομίες και λόγια. Το βλέμμα του είναι πολύ σημαντικό αλλά μπορεί να γίνεται και πονηρό, γεμάτο υποσχέσεις. Σίγουρα του αρέσει να σας γεμίζει με δώρα σημαντικά. Θέλει να είναι πάντα ο βασιλιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Αν ερωτευτεί τότε αυτό το ζώδιο τα κάνει όλα. Έχετε ανάγκη για μια βόλτα! Αυτός θα είναι έτοιμος για εσάς! Δεν έχει πολλή φαντασία, αλλά μπορεί ξαφνικά να γίνει συγγραφέας και αυτό σημαίνει ότι έχει <δαγκώσει τη λαμαρίνα>. Είναι ο τύπος που ακόμη και με μηνύματα, σας δείχνει την αγάπη του.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι φιλάργυρος με τα κοπλιμέντα και ξέρει να κάνει τα σωστά την σωστή στιγμή, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον του στο ταίρι του. Οι χειρονομίες δεν είναι και το καλύτερό του. Αν αρχίσει να λέει «εμείς» τότε είναι καλό σημάδι για την πορεία της σχέσης σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθώς είναι τύπος, που δεν κάνει τίποτα για το τίποτα, οποιαδήποτε χειρονομία κάνει για σας είναι υπαγόρευση από ενδιαφέρον που ξεπερνά τα λόγια, που άλλωστε δεν είναι το καλύτερο του. Αν είναι ερωτευμένος, τότε θα βαδίζει δίπλα σας με τον αέρα του κατακτητή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σαν Ζώδιο της φωτιάς σας δίνει χάδια (αν και λίγο φιλικά) και φιλικά χτυπήματα. Αν έχετε προβλήματα οικονομικά η γενικά υλικά δεν είναι ο τύπος που τον διστάζουν τα έξοδα. Αν διασκεδάζει, σαρκάζοντας με την κάθε σας λέξη, τότε πιθανόν σας έχει ερωτευτεί για τα καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι ο αυθόρμητος τύπος, και αν σας εκφράσει τον έρωτά του, αυτό δηλώνει και ότι το ενδιαφέρον του ξεπερνά το περαστικό φλερτ για τον σύντροφο του. Αυτός ο ζωδιακός τύπος όταν ερωτεύεται το κάνει για να δεσμευτεί πραγματικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην περιμένετε τρυφερά «σ' αγαπώ» αλλά πολλές και ποικίλες πνευματικές πολυλογίες στον έρωτα. Κολλά στο τηλέφωνο, χρησιμοποιεί το computer για να επικοινωνεί μαζί σας. Αν μάλιστα ξεπεράσει την πρώτη επιφύλαξη τότε τα χάδια γίνονται τρυφερά και ρομαντικά. 

ΙΧΘΥΕΣ: Ξέρει να κάνει όλες τις μικρές χειρονομίες, από το να αγγίζει ελαφρά το χέρι σας έως και το κοπλιμέντο στο σωστό δώρο. Τρυφερός και ρομαντικός, αλλά και ο τύπος που θέλει πάντα να τσακώνεται. Όταν ερωτεύεται το δείχνει ακόμα και με τρόπο μελοδραματικό αλλά και με λουλούδια και ποιήματα κοιτώντας σας με άτονο βλέμμα και ελκυστικό πάθος.

Πηγή:ultragreek.com

Related Posts with Thumbnails