BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15/6/10

Μουντιαλικό σεξ... γιατί το Μουντιάλ είναι και γυναικεία υπόθεση!!!!

 Το Μουντιάλ μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και θα παραμείνει για ένα μήνα περίπου. Για να μην χρειαστεί να χωρίσεις, για να μην πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά ψάχνοντας τον καλύτερο δονητή και για δεις και λίγη χαρά με τη βοήθεια του καλού σου, υπάρχει και το σεξ στα γρήγορα.
Ανάμεσα στους τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα τον κρατούν συντονισμένο καθημερινά, υπάρχει τρόπος για να τον παρακινήσεις στο διάσημο "ένα στα γρήγορα". Ιδού πως και που:

1. Στο του- τού ολοταχώς:
Επιστρέφετε από μια βραδινή έξοδο ή αράζετε όμορφα κι ωραία δίπλα σε μια ερημική παραλία; Τι πιο ευχάριστο από το να επιδοθείτε σε γρήγορο σεξ εντός του αυτοκινήτου. Κατεβάστε ασφάλειες, ανεβάστε παράθυρα, βάλτε το air-condition στο φουλ και επιδοθείτε σε παιχνιδάκια ερωτικής φύσης.
Προτίμησε ν' αποφύγεις το πίσω κάθισμα και κάλεσέ τον να καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Εσύ θα βρεθείς σαν ξέφρενη καβαλάρισσα από πάνω του και θα πάρεις τον έλεγχο της διείσδυσης. Προσοχή: αν τα καθίσματα του αυτοκινήτου είναι δερμάτινα, στρώστε ένα ρούχο από κάτω για να μην κολλήσουν τα ιδρωμένα σας κορμάκια πάνω στο αυτοκίνητο.
Απόφυγε να περιποιηθείς το πέος του εν κινήσει, γιατί το πάθος θα σας στοιχίσει σ' ένα ωραίο τροχαίο.
2. Θα γίνει σκηνή (κο):
Το γρήγορο σεξ στη σκηνή ειδικά για τους λάτρης του κάμπινγκ, είναι ότι πιο κοντινό έχεις στο να το κάνεις στο ύπαιθρο χωρίς να σε φάνε τα ζουζούνια και τα κουνούπια. Σίγουρα, το πρωί με τον ήλιο να καίει δεν είναι ότι καλύτερο για σεξ μέσα στη σκηνή (σάουνα θα θυμίζει). Από την άλλη, το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε τα φώτα και τα αδιάκριτα βλέμματα των γύρω που θα στήσουν παράσταση με τα δικά σας σεξουαλικά καμώματα.
Ιδανική στην περίπτωση αυτή είναι η στάση κουταλάκια για να αφήσετε να εννοηθεί πως απλά κοιμάστε αγκαλίτσα. Προσοχή στα βογγητά που μπορούν να σας προδώσουν. Άλλωστε, λίγο σεξ στα μουγγά μπορεί να στείλει την λίμπιντο στα ύψη.
3. Στο παραβάν που συναντιόμαστε: 
Σίγουρα μιλάμε για οργανωμένα δοκιμαστήρια ρούχων σε μεγάλα εμπορικά κέντρα όπου και η πόρτα κλείνει και οι καθρέφτες γύρω γύρω κάνουν το σεξ στα γρήγορα πιο καυτό.

Ενδεδειγμένη στάση για το δοκιμαστήριο είναι το σεξ στα όρθια με κατά μέτωπο επίθεση.
4. Αγάπη του ασανσέρ:
Το σεξ στο ασανσέρ υπήρξε ανέκαθεν μια καυτή πρόταση για ζευγάρια που θέλουν να βάλουν λίγη δράση στην ερωτική τους ζωή.
Προτιμήστε τις μικρές ώρες μετά το ξενύχτι όπου οι περισσότεροι ένοικοι της πολυκατοικίας σας κοιμούνται και βεβαιωθείτε πως στο δωμάτιο του ανελκυστήρα δεν γίνεται βιντεοσκόπηση από κάμερα ασφαλείας. Αν τ ασανσέρ είναι παλαιό και κινείται αργά και βασανιστικά, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η απόλαυση που θα νιώσετε.
Ιδανική αν φοράς τακούνια είναι η στάση που εσύ ακουμπάς στον καθρέπτη του ασανσέρ λυγίζοντας ελαφρά την μεσούλα προς τα εμπρός, για να διεισδύσει εκείνος από πίσω με μεγαλύτερη ευκολία. Αλλιώς και το σεξ στα τέσσερα μπορεί να είναι μια από τις εναλλακτικές επιλογές.
5. Στη μπανιέρα δυο- δυο:
Το γρήγορο σεξ στην μπανιέρα απαιτεί μεγάλη προσοχή, προσεκτικά βήματα για να μην σπάσουν κεφάλια και πολύ όρεξη και διάθεση για να μην στερέψει η λίπανση της μικρής σου περιοχής.

Μπορείς να τον "καθίσεις" στην άκρη της μπανιέρας και να τον καβαλικέψεις ή ν' αφήσετε το τρεχούμενο νερό του ντους να σας λούζει καθώς το κάνετε στα τέσσερα (εσύ σκύψεις προς τα εμπρός κι εκείνος διεισδύει από πίσω! Προσοχή στο σαπούνι που γλιστρά!
6. Θα πιάσουμε τις πλαζ:
Αν σας αρέσει να παίζετε μπαλίτσα στην πλαζ , απόφυγε την άμεση επαφή με την άμμο, που θα σου αφήσει ενθύμιο μερικούς μήκυτες και κάποια γδαρσίματα. Αν το λέει η ψυχή του, βάλε εκείνον από κάτω και γίνε γυναίκα αμαζόνα παίρνοντας τον έλεγχο της απόλαυσης.
Το σεξ στην παραλία, καλό είναι να λαμβάνει χώρα σε ερημικές πλαζ, ειδικά το βράδυ που τα φώτα είναι λίγα (μόνο το φως του φεγγαριού θα σας λούζει) και τ' αδιάκριτα βλέμματα ακόμα λιγότερα. 
Προειδοποιήσεις για το μουντιαλικό σεξ:
Α. Αξιοποίησε δημιουργικά το 15λεπτο ημίχρονο κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα που μπορεί να σου χαρίσει έναν και δύο ακόμα και τρεις οργασμούς, ειδικά αν η ομάδα του κερδίζει.
Β. Αξιοποιήστε το χρόνο αναμονής μέχρι να έρθει το ντελίβερι boy με τις πίτσες. Η αίσθηση του χρόνου που κυλά εις βάρος σας, θ' αυξήσει την ηδονή.
Γ. Σταμάτα να πιστεύεις ότι εκείνος θα βάλεις το σεξ μαζί σου πάνω από τη μπάλα. Στο μικρό του μυαλό εσύ είσαι η σίγουρη, ενώ το Μουντιάλ το περιμένει τέσσερα χρόνια.
Δ. Πάρε έμπνευση από τις ομάδες που συμμετέχουν στο μουντιάλ. Αν σήμερα παίζει η Βραζιλία, κάνε ένα ωραίο βραζιλιάνικο στη μικρή σου περιοχή κι άφησέ τον να βάζει γκολ.
Ε. Παίξε για τη φανέλα: αν του αρέσει το στριπτίζ, φόρεσε τη φανέλα της εθνικής και ψηλοτάκουνα και δείξτου τι εστί ντρίπλα!
ΣΤ. Αν αποπλανήσεις τελικά τον καλό σου την ώρα ρου αγώνα κι αντί να βλέπει το γκολ της Εθνικής, βάζει γκολ στη μικρή σου περιοχή, μην νομίζεις ότι θα στο συγχωρέσει εκείνος!
Πηγή :womenonly.gr

Related Posts with Thumbnails