BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18/6/10

Βρές το πιο σέξι μαγιό για σένα ανάλογα με τον σωματότυπο σου!!

Και φέτος όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι για το πιο μαγιό είναι το κατάλληλο για εσένα. Μπικίνι ή ολόσωμο, μικροσκοπικό τριγωνάκι ή αριστοκρατικό ολόσωμο; Μη βασανίζεις το μυαλουδάκι σου, απλά διάβασε παρακάτω και βρες το ιδανικό μαγιό για το σώμα σου για σούπερ σέξι καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία!

Η μόδα στα μαγιό: αυτό το καλοκαίρι θα είναι hot, ακριβώς επειδή η μόδα των μαγιό φέτος σε προκαλεί να αναδείξεις τον πιο σέξι καλοκαιρινό εαυτό σου. Τι σημαίνει αυτό; Τα one piece μαγιό, τα στράπλες αλλά και τα «κομμένα»  ολόσωμα με λωρίδες υφάσματος είναι ότι πιο τρέντι μπορείς να λανσάρεις στην παραλία. Μια ακόμη hot τάση είναι τα «στολισμένα» μαγιό, δηλαδή αυτά που έχουν από λουλούδια μέχρι φιόγκους με σκοπό να σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη θεά της παραλίας!
One shoulder μαγιό:ο ένας ώμος είναι must και στην παραλία αυτό το καλοκαίρι! Πολύ αριστοκρατικό και ταυτόχρονα απόλυτα σέξι, το μαγιό αυτό μπορεί να είναι μπικίνι αλλά και ολόσωμο και σου ταιριάζει απόλυτα για να τονίσεις τους υπέροχους ώμους σου! Τα στράπλες μπορεί να μας κέρδισαν ήδη από την περασμένη σεζόν, αυτή τη φορά όμως τελειοποιούν το look της παραλίας, Είτε πας σε πρωτοκλασάτη πισίνα είτε σε ερημική παραλία πες ναι στο στράπλες και εξασφάλισε -εκτός από το τέλειο μαύρισμα- και πολλά επιφωνήματα θαυμασμού!
Η one piece μαγεία: οκ το μπικίνι είναι σέξι , ποιος είπε όμως ότι και το ολόσωμο δεν είναι το ίδιο και ίσως περισσότερο σέξι; Φέτος θα δεις τι μισή παραλία με ολόσωμο το οποίο θα είναι σα σκισμένο. Αυτό σημαίνει ότι  πολλές λωρίδες υφάσματος είτε στη μέση είτε στο στήθος δημιουργούν το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού! Ακόμη και αν δεν είσαι φαν του ολόσωμου, τόλμησε το αυτή τη σεζόν για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία αλλά και για να κάνεις το μαύρισμα των ονείρων σου!
Ποτέ τα ολόσωμα  δεν ήταν τόσο σέξι: αν τολμήσεις το ολόσωμο τότε προτίμησε βαθύ ντεκολτέ  ή «ανοιγμα» στο πλάι για να κόψεις την ανάσα!
Τιπ: όποιο μαγιό και αν σου κλέψει φέτος την καρδιά, επίλεξε να το αναδείξεις όσο καλύτερα μπορείς με τα κατάλληλα αξεσουάρ! Τα κολιέ πάνε και έρχονται και στην παραλία, τα βραχιόλια είναι must και τα σκουλαρίκια σε συνδυασμό με ένα στράπλες μαγιό μεταμορφώνουν το στιλ σου! Τόλμησε να κάνεις statementεμφανίσεις και δε θα χάσεις!
Τι θα δεις να "κυκλοφορεί": μαγιό σε boho chic ή σε girlie ύφος αλλά και με πτυχές ή φιόγκους θα βγάζουν μάτι φέτος και στην παραλία. Το στριφογυριστό μπούστο αλλά και το πουά  στην ολόσωμη ή μπικίνι εκδοχή του, είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν στις παραλίες αυτό το καλοκαίρι! 
Βρες το ιδανικό μαγιό για εσένα
Μικρό στήθος: οκ δε γεννήθηκες με το πλούσιο μπούστο της Πάμελα ‘Αντερσον, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να βρεις ένα μαγιό που να αναδεικνύει το σέξι στήθος σου! Τα μπικίνι με ενίσχυση φτιάχτηκαν ειδικά για εσένα! Η  θαυματουργή μπανέλα θα κάνει το στήθος σου να δείχνει πιο στητό και πιο πλούσιο ενώ καλά θα κάνεις να ψηφίσεις δύο κομμάτια για μαγιό αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μπικίνι! Αν θέλεις οπωσδήποτε να ενδώσεις σο ολόσωμο φέτος το καλοκαίρι φρόντισε να έχει μπανέλα για να ενισχύσεις το στήθος σου όσο καλύτερα μπορείς!
Μεγάλο στήθος:  ο καλός Θεούλης μπορεί να σε έχει προικίσει με πλούσιο μπούστο εσένα όμως κάτι σε πιάνει όταν πρέπει να βγεις στην παραλία! Φρόντισε το μαγιό που θα διαλέξεις να συγκρατεί το στήθος σου - ξέχασε δηλαδή το μικρό τριγωνάκι- και επίλεξε ένα μαγιό τύπου μπαλκονέ που με τη βοήθεια της μπανέλας που το συγκρατεί και  δεν αφήνει στο στήθος σου το περιθώριο να λοξοδρομήσει! Το λοόσωμο με ενίσχυση είναι επίσης μια σίγουρη λύση για να κάνεις ήσυχη τις βουτιές σου!
Με πιασιματάκια: τι και αν έχεις λίγο κοιλίτσα ή έχεις τα ψωμάκια σου; Είσαι το απόλυτο θηλυκό και με το κατάλληλο μαγιό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
Με κοιλίτσα: το μπικίνι μπορεί να σου αρέσει έχει όμως υπόψη ότι δεν είναι ότι καλύτερο αν έχεις λίγο παραπάνω κοιλίτσα. Επίλεξε ένα ολόσωμο μαγιουδάκι που είναι απόλυτα τρέντι - εδικά αυτά με μια λωρίδα που ενώνει το επάνω με το κάτω μέρος- και είσαι έτοιμη!
Ανοιχτές πλατούλες: αν από μικρό κορίτσι το αγαπημένο σου σπορ ήταν η κολύμβηση, τότε είναι πιθανό οι πλατούλα σου να είναι λίγο πιο «ανοιχτή» από ότι θα ήθελες. Σε αυτή την περίπτωση καλά θα κάνεις να προτιμήσεις ένα μαγιό με ενίσχυση στο στήθος που να δένει επάνω με κορδονάκι για να τονίσεις το υπέροχο  στήθος σου.
Πηγή:womenonly

Related Posts with Thumbnails