BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18/6/10

Μόδα μαγιό 2010

 Πρόκειται για ένα από τα πιο αποκαλυπτικά αλλά και «επικίνδυνα» είδη ρουχισμού που θα μπορούσε να φορέσει μια γυναίκα. Προτιμάτε κυρίως τους θερινούς μήνες και μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο εσείς θέλετε. Ο λόγος για το μαγιό το οποίο έχει την ικανότητα να δείχνει ακόμα και την παραμικρή ατέλεια του σώματός όσο κανένα άλλο ρούχο.

Επομένως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα το θέμα της επιλογής, διότι φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό μπορεί να δείξετε όλα τα “μείον” της φιγούρας σας. Αφού λοιπόν επιλέξετε το σωστό είδος αλλά και μέγεθος μαγιό τότε και μόνο τότε είστε έτοιμη για να δείτε και τις τελευταίες προτάσεις των σχεδιαστών για αυτό το καλοκαίρι. 
Για φέτος λοιπόν οι γκουρού του είδους προτείνουν...
animal prints, zebra λεπτομέρειες, dots, stripes και navy! Ruffles, παγιέτες, sequins, σχέδια με λουλούδια, cut-out σχέδια και κοψίματα με διαφάνειες και βέβαια πολύ χρώμα!
Όσο για το γενικότερο στιλ, υπάρχει ένα δυναμικό come back στα ολόσωμα μαγιό, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τα οποία θυμίζουν μαγιό δεκαετίας 60′ και 70′ αλλά με ιδιαίτερα μοντέρνα και sexy κοψίματα. Τέλος υπάρχει και η τάση του «ενός ώμου» στα μπικίνι αλλά και στα ολόσωμα.
Πηγή:miss24gr.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails