BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14/6/10

Βάλτε μάσκαρα με τον σωστό τρόπο!!

 Για ένα έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα, έχεις ένα βασικό όπλο: τη μάσκαρα! Απαραίτητη από το πρωί ως το βράδυ η μάσκαρα θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου και θα το αναδείξει, αρκεί τα ξέρεις τα μυστικά της. Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διάβασε παρακάτω και θα είναι σα να έβαλες extension!

Βρες τη σωστή για εσένα: μάσκαρα για όγκο, για μήκος ή και τα δύο; Οφείλεις να απαντήσεις στο βασικό αυτό ερώτημα έτσι ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη. Οπλίσου με τη σωστή μάσκαρα και ξεκίνα!

Ναι στη βάση: θα βρεις στο εμπόριο μια σειρά από μάσκαρα με δύο όψεις, οι οποίες είναι ιδανικές αν θέλεις να δώσεις όγκο. Χρησιμοποίησε πρώτα το βουρτσάκι για ενίσχυση και δύναμη που συνήθως είναι λευκό και στη συνέχεια προχώρησε στο βάψιμο.

Ξεχώρισε τες: Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις βλεφαρίδες, έτσι ώστε όταν απλώσεις τη μάσκαρα να μην κολλάνε μεταξύ τους. Θα βρεις στο εμπόριο μάσκαρα με ειδικό βουρτσάκι που ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια παλιά σου μάσκαρα για να κάνεις το ίδιο. Έτσι θα είναι διακριτές, πυκνές και θα τονίσουν το βλέμμα σου ενώ δε θα τους αφήσεις περιθώρια να κολλήσουν μεταξύ τους!

Άπλωσε σωστά: Φρόντισε να απλώσεις τη μάσκαρα από τη βάση των βλεφάρων σου προς τις άκρες, κρατώντας το πινέλο διαγώνια με σταθερό χέρι. Στη συνέχεια κλείσε τα μάτια και άπλωσε άλλη μια στρώση μάσκαρα στις άκρες των βλεφαρίδων σου για ακόμη περισσότερη ένταση στο βλέμμα.

Άνοιξε- κλείσε μου το μάτι: ανοιγόκλεινε τα μάτια σου κατά την εφαρμογή για μη σου ξεφύγει ούτε μια βλεφαρίδα! Έτσι θα καλύψεις όλο τους το μήκος με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Μη φοβάσαι το χρώμα: όλες ξέρουμε πως η μαύρη μάσκαρα πηγαίνει στην πλειοψηφία των γυναικών και είναι η τέλεια λύση όταν θέλουμε να δώσουμε ένταση στο βλέμμα μας. Αν όμως είσαι ανοιχτόχρωμη δοκίμασε και μια καφέ μάσκαρα που είναι πιο διακριτική για το πρωί και κράτα τη μαύρη για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Οι πιο μελαχρινές χρειάζονται τη μαύρη μάσκαρα για να δώσουν περισσότερη ένταση. Επίσης η μωβ εκδοχή της θα σε ενθουσιάσει σε συνδυασμό με μπλε μολύβι ματιών.

Δεύτερη στρώση: αν θέλεις να τονίσεις με μια δεύτερη στρώση πρόσεξε να το κάνεις πριν στεγνώσει η πρώτη στρώση για να μη μπερδευτούν οι βλεφαρίδες σου.

Αδιάβροχη μάσκαρα: καλύτερα χρησιμοποίησε την μόνο όταν είναι καλοκαίρι και είναι απαραίτητη! Η αδιάβροχη μάσκαρα έχει την τάση να ξηραίνει το μάτι και ειδικά στο ντεμακιγιάζ αν δε χρησιμοποιήσεις το σωστό προϊόν μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και την απώλεια βλεφαρίδων.
Πηγή:womenonly.gr

Related Posts with Thumbnails