BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

23/9/11

Όμορφη βοήθεια της φύσης ανέξοδα και υγιεινά !!!

 Προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, βαφές μαλλιών, όλα αυτά είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει όμορφη και περιποιημένη.


Καθώς όμως λόγω της τρέχουσας οικονομικής κρίσης έχουν περιοριστεί αρκετά τα έξοδά μας, για πολλές από εμάς αποτελούν πλέον είδη πολυτελείας.Παρ΄ όλα αυτά, μπορούμε με υλικά που όλες έχουμε στα σπίτια μας να ενισχύσουμε τη φυσική μας ομορφιά χωρίς να χρειαστεί ν’ ανοίξουμε το πορτοφόλι μας.

Φτιάξτε μόνες σας κρέμα απολέπισης για το πρόσωπο
Αναμείξτε μερικούς κόκκους ζάχαρης με την αγαπημένη σας κρέμα προσώπου και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο. Κάντε απαλό μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο και στον λαιμό. Ξεβγάλτε με δροσερό νερό και ταμπονάρετε απαλά με μια καθαρή πετσέτα. Το δέρμα σας θα δείχνει λαμπερό και αναζωογονημένο όπως μετά από μια ακριβή θεραπεία spa.
Ενυδατώστε το δέρμα σας με αγγούρι
Απλώστε στο πρόσωπό σας τις φλούδες από το αγγούρι που μόλις καθαρίσατε. Αφήστε γύρω στα 10 λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε με νερό. Επειδή το αγγούρι έχει θαυμάσιες ενυδατικές ιδιότητες, θα δώσει στο δέρμα σας την ίδια φρεσκάδα και λάμψη που θα σας έδινε και η αγαπημένη σας ακριβή κρέμα προσώπου.
Διώξτε τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους 
Αντί να πετάξετε τα φακελάκια που χρησιμοποιήσατε για να φτιάξετε το πρωινό σας τσάι, βάλτε τα στο ψυγείο και αφήστε τα να κρυώσουν. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια σας και τοποθετήστε τα φακελάκια πάνω στα βλέφαρά σας για περίπου 10 λεπτά. Η τανίνη, ένα από τα βασικά συστατικά του τσαγιού, συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην καταπολέμηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Περιποιηθείτε τα φρύδια σας
Τα περιποιημένα φρύδια αναδεικνύουν το βλέμμα και του δίνουν έκφραση και λάμψη ακόμα και όταν τα μάτια είναι αμακιγιάριστα. Δίνοντας στα φρύδια σας το σχήμα που σας ταιριάζει, τα χαρακτηριστικά σας δείχνουν αρμονικά και το πρόσωπό σας αποκτά συμμετρία.



Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με ένα προϊόν 2 σε 1
Δοκιμάστε να αναμείξετε τη βάση που χρησιμοποιείτε για το μακιγιάζ σας με την ενυδατική σας κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο, ενυδατώνετε το δέρμα σας και ταυτόχρονα καλύπτετε τις ατέλειες και δίνετε ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπό σας. Γενικά, 2 μέρη ενυδατικής κρέμας για 1 μέρος βάσης δίνουν ένα καλό αποτέλεσμα για τις περισσότερες γυναίκες. Μπορείτε όμως να προσαρμόσετε την καλυπτικότητα του μείγματος στις δικές σας προτιμήσεις, έχοντας υπ? όψη ότι για μεγαλύτερη καλυπτικότητα χρειάζεται μεγαλύτερη αναλογία βάσης.
Αποκτήστε ρόδινη όψη με φρούτα του δάσους. 

Βάλτε στο μπλέντερ 1 φλιτζάνι φράουλες, βατόμουρα ή κεράσια με ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκερίνη ή βιταμίνη Ε σε υγρή μορφή. Αναμείξτε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα με τη πούδρα προσώπου σας για να δημιουργήσετε ένα κρεμών ρουζ που θα δώσει όψη υγείας και λάμψη στο πρόσωπό σας. Προσθέστε μεγαλύτερα ποσότητα από το μείγμα στην πούδρα αν επιθυμείτε βαθύτερη απόχρωση.

Δώστε χρώμα στα χείλη σας εύκολα και γρήγορα. 
Χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι σκιάς βρεγμένο με νερό απλώστε στα χείλη σας σκόνη ζελατίνης στην απόχρωση που τα αναδεικνύει. Επαναλάβετε αν θέλετε να δώσετε περισσότερη ένταση στο χρώμα. Για να προσθέσετε λάμψη, απλώστε από πάνω λίγη γλυκερίνη ή lip gloss. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, αφού διαρκεί πολύ περισσότερο από πολλά κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά.

Προσθέστε φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σας
Ένας φυσικός τρόπος για να χαρίσετε λάμψη στα μαλλιά σας είναι να βράσετε χαμομήλι και, αφού κρυώσει, να περιχύσετε με αυτό τα μαλλιά σας. Μπορείτε επίσης να δουλέψετε μία μία τούφα με τη βοήθεια ενός μικρού πινέλου για να δημιουργήσετε ανταύγειες. Στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον ήλιο.
Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας με τη βοήθεια της φύσης. Αντικαταστήστε τα ακριβά προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών σας με γάλα καρύδας, μέλι ή ακόμα και ξύδι που θα τους προσθέσουν λάμψη στο ξέβγαλμα. Μερικές σταγόνες γλυκερίνης ή ελαιόλαδου απλωμένες ομοιόμορφα σε φρεσκολουσμένα και στεγνά μαλλιά θα σας χαρίσουν εξίσου εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Βάλτε την άσκηση και τη σωστή διατροφή στη ζωή σας
Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, είναι γεγονός ότι η συστηματική άσκηση και η σωστή διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείστε υγιής και να δείχνετε όμορφη.




Πηγή: tellawoman.gr

Related Posts with Thumbnails