BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10/6/10

Φτιάξτε μάσκα μαλλιών σπίτι σας!!!!

 Η οικονομική κρίση δυστυχώς έχει εισβάλει στην ζωή μας. 'Όχι όμως και στην περιποίησή μας!!! Γιαυτό κ μεις σας δίνουμε συνταγές εύκολες και οικονομικές που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι... να ανοίξετε το ψυγείο σας!!!



1.Μάσκα με ελαιόλαδο: Για μαλλιά που τους λείπει η λάμψη!

Θα χρειαστείτε:Μόνο Ελαιόλαδο!
Βρέξτε τα δάχτυλά με ελαιόλαδο και περάστε τα απο τις άκρες των μαλλιών σας μέχρι την ρίζα κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφήστε για τουλάχιστον 1 ώρα και λουστείτε με χλιαρό νερό. 

2.Μάσκα με αυγό: 
Θα χρειαστείτε:
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 ωμά αυγά
Χτυπήστε τα σε ένα μιξεράκι καλά τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Την μάσκα θα την εφαρμόσετε σε στεγνά μαλλιά. Αφήστε για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε καλά.
TIP:Αν και η μυρωδιά θα εξαφανιστεί με το λούσιμο μπορείτε να πάρετε από το φαρμακείο αιθέρια έλαια κ προσθέστε τα μαζί με το σαμπουάν σας και ξεβγάλτε τα. 
3.Μάσκα με αβοκάντο:για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά
Θα χρειαστείτε:
2 ώριμα αβοκάντο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μικρή ώριμη μπανάνα
1 ασπράδι αυγού
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μιξεράκι και χτυπήστε τα μέχρι να ενωθούν και να σχηματιστεί κρέμα. Απλώστε την κρέμα αρχικά στις άκρες κάνοντας ελαφρύ μασάζ και συνεχίστε μέχρι την ρίζα.Αφήστε τη μάσκα να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν. 
4.Μάσκα με μέλι!
Θα χρειαστείτε:
3 κουτ. σούπας μέλι
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Χτυπήστε τα υλικά στο μιξεράκι.Στη συνέχεια  ξεκινήστε να εφαρμόζετε κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας μέχρι την ρίζα.Περιμένετε για τουλάχιστον 30 λεπτά. 
TIP: Μπορείτε αντί για ελαιόλαδο κ εδώ να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια πχ αμυγδαλέλαιο.
Καλή επιτυχία!!!!

Related Posts with Thumbnails