BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

1/2/11

Tips για παπούτσια που αποθεώνουν το στιλ σου!!

Πώς είναι δυνατόν ένα σούπερ ντύσιμο να είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο παπούτσι; Το τέλειο παπούτσι όχι μόνο ολοκληρώνει το στιλ σου αλλά ταυτόχρονα το κάνει πολύ ιδιαίτερο. Ανάμεσα σε μπότες μάλλινες, γούνινες, kitten heels, έντονες μύτες, μπότες που φτάνουν στον αφαλό σου , μποτάκια ως τον αστράγαλο και τετράγωνα τακούνια διάβασε παρακάτω ποια είναι τα παπούτσια αυτά που θα σου βάλουν τα δύο πόδια... στο επίκεντρο της μόδας!

Μυτερά, μυτερά έγιναν όλα μυτερά:αυτή τη σεζόν τα παπούτσια είναι και μυτερά και ψηλοτάκουνα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό. Η μύτη στο παπούτσι σε κολακεύει και όχι μόνο κάνει το ποδαράκι σου να φαίνεται πιο μακρύ αλλά δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πιο ψιλόλιγνη σιλουέτα. Φέτος θα δεις ότι οι βιτρίνες έχουν γεμίσει ψηλοτάκουνα και δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις: με βελούδο, με animal prints , με δαντέλα όποιο και να σου αρέσει το μυτερό ψηλοτάκουνο σε βάζει στην πρώτη γραμμή της μόδας.
 Σέξι και πάνω από το γόνατο: οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι όχι μόνο σέξι αλλά απόλυτα τρέντι αυτή τη σεζόν και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Από κομψά σουέντ μέχρι βραδινά και σέξι δερμάτινα φέτος η μπότα πρέπει να είναι πάνω από το γόνατο! Συνδύασε τέλεια με κοντή φουστίτσα και πρόσεξε γιατί οι συγκεκριμένες μπότες μπορούν με μεγάλη ευκολία να σε κάνουν να περάσεις στην αντίπερα όχθη αφού το σέξι από το κιτς πολλές φορές απέχει μια λεπτή κλωστή.
 Θα πεις τη μπότα, μποτάκι: το χαμηλό μποτάκι αυτή τη σεζόν τραβάει τα βλέμματα και είναι απίστευτα θηλυκό και σέξι. Είναι άνετο και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Αν νομίζεις ότι το συγκεκριμένο μποτάκι  σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή, τότε έχει κατά νου ότι αν έχεις κάπως χοντρό αστράγαλο φρόντισε το «άνοιγμα» του παπουτσιού να είναι σχετικά μεγάλο για να σε κομψένει πολύ!
Τετράγωνα τακούνια: αν μόλις αντικρίζεις τετράγωνο τακούνι γυρίζεις από την άλλη , τότε τώρα είναι η ώρα να συμφιλιωθείς με την ιδέα αφού το τετράγωνο τακούνι «παίζει» πολύ. Οι οίκοι FendiLouis Vuittonκαι marc Jacobs είναι λίγοι μόνο από εκείνους που γέμισαν τις πασαρέλες τους με τετράγωνα τακούνια και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ψηλοτάκουνες ή μυτερές γόβες σου χαρίζει πολλούς τετράγωνους. πόντους το συγκεκριμένο τακούνι! Τόλμησε και εσύ να εντυπωσιάσεις με τετράγωνα ψηλοτάκουνα και δε θα χάσεις.
Clogs λέω και κλαίω: Τα ξύλινα χοντρά τακούνια που θυμίζουν τσόκαρο περιωπής είναι τη μόδας και κάνουν θράση αυτή τη σεζόν. Μπορεί να σου φαίνονται χοντροκομμένα και άκομψα  είναι πρακτικά όμως και αυτή τη σεζόν αποθεώνουν το στιλ σου είτε πας για καφέ είτε απλά είσαι δίπλα στο τζάκι και πίνεις τον καφέ σου.
Λεοπάρ στο φουλ: η τάση της μόδας που φέτος έχει κάνει θραύση στις πασαρέλες δεν είναι άλλη από το λεοπάρ είσαι σαν ολόκληρο κομμάτι όταν δηλαδή το βασικό σχέδιο είναι το λεοπάρ- στο παπούτσι είτε ως λεπτομέρεια που μπορεί να συναντήσεις μέχρι και στα αθλητικά σου!  Το λεοπάρ πάντως όπως το είδαμε στους οίκους Roberto Cavalli, Ralph Luaren και Νine West μας έκανε να τα βλέπουμε όλα σε λεοπάρ φόντο.Επίλεξε την εκδοχή του λεοπάρ που σου ταιριάζει καλύτερα και εντυπωσίασε.
Γούνα για πάντα: η γούνα φέτος είναι το απόλυτο must μιας και την βλέπεις παντού! Σαν λεπτομέρεια στις μπότες ή ακόμη και στα κοκαλάκια και στις στέκες των μαλλιών σου ακόμη και σαν βραχιόλι, οτιδήποτε γούνινου τύπου σε βάζει στην πρώτη γραμμή της μόδας!
Πηγή:womenonly

Related Posts with Thumbnails