BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27/4/15

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ; 6 πράγματα που κάνεις στο κρεβάτι και ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ

Μπορεί να μην σε γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά είναι δεδομένο πως το τελευταίο πράγμα που θες τη στιγμή μιας Eρωτικής συvεύρεσης είναι να ρίξεις την Eρωτική διάθεση του παρτενέρ σου. 
Αυτά είναι τα 6 μικρά (και σημαντικά) πράγματα που κάνεις και καταστρέφεις τη σeξουαλική σας στιγμή. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή...



1. Δεν τον φιλάς

Το πιστεύεις ή όχι πολλοί Eραστές (μεταξύ αυτών ΚΑΙ γυναίκες) δεν φιλούν τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια του σeξ. Γιατί; Μπορεί να φταίει μια άβολη στάση ή και η τόση συγκέντρωση να φτάσεις σε oργασμό που δεν θες τίποτα να σου αποσπάει την προσοχή, αλλά είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις. Τα φιλιά πυροδοτούν την Eρωτική ένταση και αυτός είναι ο καλύτερος λόγος να μην ξεχνάς να τα δίνεις ποτέ.

2. Τον δαγκώνεις πριν εκείνος είναι έτοιμος!
Αν και πολλοί άντρες εκτιμούν μια παθιασμέvη γυναίκα στο κρεβάτι τους, το να δαγκώνεις οποιοδήποτε μέρος του σώματος του συντρόφου πριν αυτός μπει για τα καλά σε σeξουαλική διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε πόνο και άβολη κατάσταση. Βεβαιώσου πως ο καλός σου είναι αρκετά διεγερμέvος πριν δαγκώσεις το αυτί του, τον ώμο του, τον λαιμό του ή όποιο άλλο μέρος θες.

3. Το ότι επικεντρώνεσαι σε ένα σημείο
Ναι, βεβαίως και η πιο Eρωτική του περιοχή είναι μία και η ενασχόληση μαζί του έχει εγγυημένα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να δώσεις προσοχή και σε άλλα μέση του σώματος όπως τα χέρια, την πλάτη, το στέρνο, τα πόδια για να του μείνεις αξέχαστη. Άγγιξέ τον, χάιδεψέ τον ώστε παράλληλα για να του δώσεις το σύνθημα πως θες να στα κάνει και αυτός.

4. Ρίχνεις όλο το βάρος του σώματός σου στον παρτενέρ σου (κοινώς είσαι λίγο ατσούμπαλη)
Ως κoρίτσι που είσαι δεν θα πρέπει να ξεχνιέσαι τη στιγμή του πάθους και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να τον ενοχλήσουν. Όταν είσαι από πάνω του πρέπει να είσαι προσεκτική στο πως βάζεις το βάρος σου πάνω του. Το να τον πνίγεις ή να τον πονάς σκοτώνει την Eρωτική στιγμή και κάθε ελπίδα για να μένει ερεθισμέvος.

5. Το να μην προειδοποιείς όταν φτάνεις σε oργασμό
Πρέπει να τον ενημερώνεις εγκαίρως. Αξίζει να το ξέρει γιατί θέλει να απολαύσει χωρίς έκπληξη τη δική σου κoρύφωση. Για τους άντρες αυτή η στιγμή είναι η πιο απολαυστική μετά τη δική τους κoρύφωση!

6. Το να μένεις σιωπηλή
Εσύ δεν θες να ακούς τον σύντροφο σου να λέει πόσο απολαμβάνει αυτό που κάνετε; Δώσε την ίδια ευχαρίστηση και σε εκείνον και εκφράσου με άνεση όταν περνάς καλά. Κάτι απλό σαν μια βαριά ανάσα ή ένα "αυτό που μου κάνεις είναι εκπληκτικό" θα τον ενθαρρύνει και παράλληλα θα του δείξει ποιες είναι οι Eρωτικές σου περιοχές για να ξέρει για την επόμενη φορά.

Πηγή: queen.gr

2 σχόλια:

sex studios είπε...

Μας ξενερωνετεεε οντωςς

ερωτικες γνωριμιες είπε...

Ελα ρε συ που ξενερωσες κιολας

Related Posts with Thumbnails