BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14/2/13

Πως να αποκτήστε ρομαντικό Look για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!!

Αν έχετε σκοπό για μια ρομαντική βραδιά για την ημέρα του Αγ Βαλεντίνου σας έχουμε την λύση ! Ταιριάξετε λοιπόν την ρομαντική αυτή ημέρα με το μακιγιάζ και την διάθεση σας!!
Σας έχουμε λοιπόν μερικά tip από ειδικούς για ένα ρομαντικό look που εσείς και ο Βαλεντίνος σας σίγουρα θα λατρέψετε!!
Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή!!! Για την δημιουργία του ρομαντικού look χρειαζόμαστε της σωστές αποχρώσεις! Έτσι ανάλογα με τον τύπο του δέρματος έχουμε:
  • Η Πορσελάνη 

πορσελάνη χρώμα του δέρματοςΑν έχετε δέρμα σαν πορσελάνη τότε θα χρειαστείτε ένα κραγιόν καφετί-ροζ ή απαλού βερίκοκου. Για ρουζ χρειαζόμαστε ένα χλωμό ροδακινί ή βερικοκί ή ένα πολύ απαλό φυσικό ροζ. Για τα μάτια τώρα θέλουμε δροσερά ή μαλακά παστέλ. Αποχρώσεις του γκρι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα βραδινό look.
  • Το χλωμό 
Δίκαιη χρωματισμό του δέρματοςΈχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα?? Αναζητήστε κραγιόν σε ζεστά ουδέτερα χρώματα όπως τα ροζ. Για τα μάγουλα επίσης ένα ροζ αποφεύγουμε καφετί-ροζ και φουξ. Για το μακιγιάζ ματιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ζεστό και δροσερό χρώμα αποφεύγοντας κίτρινο ή πορτοκαλί και διατηρώντας τους τόνους χαμηλούς, δεν ξεχνάμε ρομαντικό ύφος θέλουμε να δώσουμε... 
  • Μέτριο ως μπέζ
Μέτρια έως ελιάς χρωματισμό του δέρματοςΌταν το δέρμα είναι μπεζ ,θα ψάξουμε για το χρώμα του κοραλί ροζ, του μούρου  δαμασκηνί ή καφετί κραγιόν. Ροζ κοραλί και απαλό πορτοκαλί είναι οι αποχρώσεις του ρουζ, γήινα καφέ η πράσινες αποχρώσεις για το μακιγιαζ ματιών,
  • Σκούρο μπεζ
Oilve χρώμα του δέρματοςΤα σκούρα μπεζ χρώματα φαίνονται καλύτερα με ένα σκούρο, ζεστό χρώμα για να ζεσταίνει τα χείλη όπως το βερικοκί. Ένα έξοχο ροζ για τα μάγουλα και ζεστό χρυσό,  ροδακινι, δαμασκηνί αποχρώσεις για τα μάτια.

  • Τα πιο σκούρα χρώματα

Σκούρο χρώμα του δέρματοςΓια της σκούρες επιδερμίδες πάει πολύ για χείλη το ροζ, κοραλί, του μούρου, καφέ. Το δαμασκηνί και το βερικοκί για τα μάγουλα , ενώ στα μάτια το χάλκινο, πορτοκαλί, ζαφειριού, δαμασκηνί όπου είναι χρώματα αρκετά κολακευτικά.

Ξεκινώντας 

Καταρχάς πρέπει να προσέξετε είναι να μην το παρακάνετε.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας είναι ότι πρέπει να μοιάζετε με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Ο φίλος σας, ο σύντροφος σας ή σύζυγος σας  θέλει να δει αυτήν που αγαπάει, οπότε φροντίστε να μοιάζετε με τον εαυτό σας απλά με την πιο υπέροχη εκδοχή του εαυτού σας!Σε γενικές γραμμές οι άντρες δεν είναι οπαδοί του πολύ μακιγιάζ, γιαυτό μην τους φρικάρεις με υπερβολική χρήση χρώματος. Κράτα το πιο υπερβολικό μακιγιάζ για μια άλλη περίπτωση στόχος τώρα είναι το φυσικό και την γυναικεία ομορφιά. 
Τα υλικά σας φροντίστε να είναι τύπου κρέμας και όχι σκόνες και οτιδήποτε δίνει όψη βαριά. 
Αποκτώντας το Look
Η καλή φροντίδα του δέρματος είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία δημιουργώντας οποιαδήποτε επιθυμητή εμφάνιση μακιγιάζ. Το κλειδί για ένα ρομαντικό μακιγιάζ είναι η άψογη δροσερή επιδερμίδα. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τα βήματα για το συγκεκριμένο μακιγιάζ.


               1.Σωστή ενυδάτωση
αλφαβητάρι

Πρώτα, προετοιμάζουμε το δέρμα με ενυδάτωση. Σ ένα καλά ενυδατωμένο πρόσωπο το μακιγιάζ θα φαίνεται πολύ καλύτερο.Στην περίπτωση όπου έχετε λιπαρό πρόσωπο αντί κρέμας βάσης καλό είναι να χρησιμοποιηθεί ένα primer που βοηθά  στην απορρόφηση λιπαρότητας και στην δημιουργίας μεταξένιας και λείας αίσθησης.

2. Εφαρμόστε το make up
Φιμέ ενυδατική κρέμαΧρησιμοποιήστε το στην υγρή του μορφή και στην συνέχεια προσθέστε consealer μόνο εκεί που το έχετε πραγματικά ανάγκη. Αν έχετε λιπαρή Τ-ζώνη προσθέστε πούδρα διάφανη για να την ρυθμίσετε.



      3.Προσθέστε χρώμα στα μάγουλα
Bronzer
Εφαρμόστε το ρουζ ανάλογα με το χρώμα του δέρματος που αναφέρθηκε κατά μήκος του ζυγωματικού οστού. Για να προσθέσετε κάποια επιπλέον ζεστασιά στο δέρμα, μπορεί να γίνει  με ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα  bronzer κατά μήκος των άκρων του  προσώπου σας  αλλά και απαλά απέναντι από τη γέφυρα της μύτης, όπου το φως του ήλιου θα πέσει φυσικά.

Mocha eyeshadow 4. Μακιγιάζ ματιών


Χρησιμοποιύμε σε ουδέτερο μπεζ σκιά ματιών και  γυαλιστερές σε μόκα σκιά στην κορυφή ,  εργάζομαστε από τη γραμμή των βλεφαρίδων προς την πτυχή του ματιού. Για ένα πιο έντονο βλέμμα, μια δαμάσκηνι σκιά ματιών στο κοίλο της υποδοχής με έμφαση στις εξωτερικές γωνίες. Χρησιμοποιώντας μια λεπτή βούρτσα eyeliner, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή της σκιάς γυαλιστερής μόκας ακριβώς κάτω από τις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων και  να αγγίξει στις εσωτερικές γωνίες για να ανοίξουν τα μάτια σας.


5.βελτιώστε τα μάτια
μάσκαραΣχεδιάστε στο άνω των βλεφαρίδων με ένα μαύρο μολύβι ματιών και να πυκνώστε σταδιακά τη γραμμή από τη μέση του βλεφάρου προς την εξωτερική γωνία του ματιού, που εκτείνεται πέρα από το λίγο το μάτι και κάμπτοντας προς τα πάνω για να δημιουργήσετε μια λεπτή κίνηση.Σχεδιάστε κατά μήκος του εσωτερικού χείλους του κάτω καπακιού για να επιμηκύνεται το μάτι. Curl βλεφαρίδες και να εφαρμοστεί μάσκαρα.



Jemma κραγιόν Kid
6.Σχεδιάστε τα χείλη

Εφαρμόστε μεταξένια κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις με ένα άγγιγμα του χρώματος και ένα γυαλιστερό φινίρισμα.




Αν πάλι είστε λάτρης του πιο έντονου μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Ο τι και αν επιλέξετε για την συγκεκριμένη μέρα ..Καλή σας επιτυχία!!!!!
Πηγή:sheknows.com

Related Posts with Thumbnails