BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13/2/12

Χτενίσματα που θα ξετρελάνουν τον Βαλεντίνο σου!!!

Η μεγάλη γιορτή του έρωτα έχει φτάσει και εσύ δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο το χτένισμα που θα κάνει τον Βαλεντίνο σου να τρέχει από πίσω σου σαν τρελός ή που θα σε ερωτευτεί αυτή τη μέρα που ο έρωτας γιορτάζει, το αγόρι που έχεις καρφώσει στο μπαρ


Κοτσίδες, κότσοι, μπούκλες, ίσιο , ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα τον κάνουν να τρέχει σαν τρελός από πίσω σου; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις!

Ανάλαφρες μπούκλες λέω και κλαίω: δεν υπάρχει πιο ρομαντικό και ταυτόχρονα σεξουαλικό χτένισμα από την ανάλαφρη μπούκλα για εσένα ειδικά που διαθέτεις μακρύ μαλλάκι! Το μόνο σίγουρο είναι το ψαλίδι για τις μπούκλες γίνεται το αγαπημένο σου εργαλείο και με όπλο σου αυτό φτιάχνεις τις πιο σούπερ μπούκλες που είναι σαν κύματα και ανάλαφρες και όχι τόσο σγουρές σαν δαχτυλίδια! Αν έχεις σαπίστε μαλλιά δεν έχεις παρά με λίγο αφρό να διατηρήσεις το ανάλαφρο κύμα και να τον εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!
Το «ψεύτικο» καρέ: το χτένισμα εκείνο που δείχνει σαν καρέ ενώ δεν χρειάζεται να κόψεις το μαλλάκι σου όχι μόνο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι πήγες στο κομμωτήριο αλλά είναι απόλυτα σέξι και ρομαντικό και ιδανικό για την ημέρα που γιορτάζεις τον έρωτα σου με τον Βαλεντίνο σου! Είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις ειδικά αν έχεις σγουρό ή σπαστό μαλλάκι, αφού μόλις το στεγνώσεις δεν έχεις παρά να δώσεις όγκο στα μαλλάκια σου ενώ το κάτω μέρος των μαλλιών σου πρέπει να το κάνεις ένα μικρό κοτσάκι! Μην ξεχάσεις να πιάσεις τα μακριά σου τουφάκια και είσαι έτοιμη!
Το σαγηνευτικό ίσιο: το ίσιο ήταν είναι και θα είναι το χτένισμα του έρωτα! Αν είσαι ήδη προικισμένη με ίσιο μαλλάκι τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το ίσιο μαλλάκι είναι σέξι και σου δίνει έναν αέρα μυστηρίου όπως λίγα μόνο χτενίσματα. Αν θέλεις μυστήριο τότε τόλμησε να πάρεις το πιστολάκι των μαλλιών σου και άρχισε το ίσωμα,
Ο χαμηλός ρομαντικός κότσος: είναι ότι πρέπει για την βραδινή σου έξοδο με το αγόρι σου και σε συνδυασμό με ένα τοπ που αφήνει τους ώμους σε κοινή θέα, έχεις έτοιμο το πιο σούπερ λουκ της βραδιάς που περιμένεις ολόκληρο τον χρόνο! Ο χαμηλός κότσος είναι ένα χτένισμα που είναι πολύ εύκολο για να το πετύχεις αφού σε συνδυασμό με τις χαλαρές μπούκλες είναι ό,τι πρέπει ια αυτή τη μέρα!
Μην ξεχάσεις πως αυτή τη μέρα το στόλισμα όχι απλά επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται: στέκες με λεπτομέρειες με διαμάντια, κοκαλάκια, στολίδια από καρδούλες μέχρι πεταλούδες και γενικά ότι σου κάνει όρεξη τώρα είναι η ευκαιρία να το φορέσεις!
Πηγή:womenonly

Related Posts with Thumbnails