BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28/10/11

Κούκλα στην εκδρομή με τα τοπ εργαλεία μακιγιάζ!!!


Ήρθε ο καιρός και ετοιμάζεις την μίνι βαλιτσούλα σου για την πρώτη απόδραση του φθινοπώρου! Τι να πρωτοβάλεις μέσα άραγε; Το βασικό είναι εδώ αν πάρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ που θα ενισχύσουν την ομορφιά σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πάντα λαμπερή και απαστράπτουσα! Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα εργαλεία μακιγιάζ που δεν πρέπει με τίποτα να λείψουν από το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου!
Μέικ-απ το απαραίτητο: το μέικ-απ είναι η σανίδα σωτηρίας σου αφού καταφέρνει να καλύψει όλες τις ατέλειες και τις κοκκινίλες. Κάτι το κρύο που σου ήρθε λίγο απότομα και δεν πρόλαβες να πλακωθείς στις κρεμούλες, κάτι τα σπυράκια που εμφανίζονται τις πιο ακατάλληλες ώρες, το μέικ- απ είναι το απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ για να μπορείς να καυχιέσαι ότι διαθέτεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Φρόντισε το μέικ-απ σου να είναι όσο πιο ελαφρύ και διακριτικό γίνεται αλλά κυρίως να ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου έτσι ώστε να μπορείς να ο φορέσεις από το πρωί στην βόλτα στην εξοχή μέχρι το βράδυ στο ποτό. Μια στρώση είναι αρκετή για να σε μεταμορφώσει και να σε κάνει να λάμπεις!
Κονσίλερ το σωτήριο: το κονσίλερ ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις mini break είναι σωτήριο αφού μπορεί να καλύψει τις ατέλειες αλλά και τα σημάδια της αϋπνίας σου από το ξενύχτι και την διασκέδαση! Άπλωσε το κονσίλερ σου για να καλύψεις τους κύκλους ή να φωτίσεις τις περιοχές του προσώπου εκείνες που μπορεί να παρουσιάζουν αντιαισθητικές διχρωμίες και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
Μάσκαρα η διαχρονική: η μάσκαρα είναι με το μέρος σου και στο 3μεράκι σου! Η μάσκαρα καταφέρνει να τονίζει διακριτικά το βλέμμα σου και ειδικά τώρα που θα φύγεις μακριά από την τρέλα της καθημερινότητας μια στρώση είναι αρκετή για να κάνει το βλέμμα σου μαγευτικό! Αν είσαι ξανθούλα άπλωσε μια στρώση καφέ μάσκαρα που είναι απαλή και κάνει τα ματάκια σου να δείχνουν πιο φυσικά. Αν πάλι είσαι μελαχρινή τότε μια στρώση μαύρη μάσκαρα θα δώσει χρώμα στα βλέφαρα σου και θα τονίσει φυσικά το βλέμμα σου.
Ρουζ το ρομαντικό: το ρουζ είναι ένα καθοριστικό εργαλείο για το μακιγιάζ σου αφού όχι μόνο χαρίζει ροδαλό χρώμα στα μάγουλα σου αλλά σου χαρίζει και όψη υγείας σε χρόνο dt. Ένα ρουζάκι σε αποχρώσεις του απαλού ροζ ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες όποια απόχρωση και να έχει το δερματάκι σου και σου χαρίζει με μια κίνηση όψη υγείας και λάμψη. Ειδικά για το πρωί προτίμησε μια μόνο πινελιά ρουζ στο κάθε μάγουλο και γοήτευσε τους όλους την φρεσκάδα σου!
Άι-λάνιερ το καθοριστικό: το άι-λάινερ είναι από το εργαλεία εκείνα μακιγιάζ σου που ακόμη και αν δεν χρησιμοποιήσεις πρέπει να έχεις μαζί σου. Το μολύβι ματιών εκτός του ότι δίνει ένταση στο βλέμμα σου καταφέρνει να μεταμορφώσει ένα μέτριο μακιγιάζ σε απλά θεϊκό! Τράβηξε λοιπόν την μαύρη γραμμή με κλίση προς τα έξω για ένα πιο βραδινό μακιγιάζ ενώ το πρωί περιορίσου στο να βάλεις λίγο μολυβάκι κάτω από το μάτι για να τονίσεις απαλά.
Πηγή: womenonly.gr

Related Posts with Thumbnails