BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

29/9/11

Μακιγιάζ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011 – 2012:απο τον Γιάννη Μαρκετάκη για τις τάσεις που θα δούμε!


«Οι τάσεις για το maquillage του Φθινοπώρου 2011 και Χειμώνα 2012 επικεντρώνονται σε 3 βασικά σημεία: Τα μάτια και τα φρύδια, το δέρμα και τα χείλη!>> λέει  ο ταλαντούχος make-up Artist, Γιάννης Μαρκετάκης Διάβασε λοιπόν, τί  είπε :
Μάτια και φρύδια: Έχουμε τη μεγάλη επιστροφή στα μεγάλα και φαρδιά φρύδια. Επιστρέφουν τα φυσικά, πλήν όμως, καλοφτιαγμένα φρύδια και τα έντονα ανδρόγυνα τετράγωνα φρύδια. Στα μάτια παρατηρούμε πολλές και διαφορετικές τάσεις σε ό,τι αφορά στα χρώματα και στα σχήματα. Παρατηρούμε μεγάλη επιστροφή στα 80’s με έντονα χρώματα όπως μωβ, μπλε, φούξια αλλά και περίεργους συνδυασμούς σε μια disco διάθεση, παράλληλα όμως βλέπουμε και την αποθέωση των γραμμικών μακιγιάζ δηλαδή έντονη χρήση γραμμών, μολυβιών και eyeliner σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και σχήματα με αναφορές στα 60’s σε μια πιο σύγχρονη όμως εκδοχή.
Δέρμα: το δέρμα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο έχοντας όμως κρατήσει την ελαστικότητα και τη φυσικότητά του σαν είναι άβαφο και τέλεια περιποιημένο, με έντονες γυαλάδες και λάμψεις – σαν να έχουμε χρησιμοποιήσει ενυδατική κρέμα με χρώμα για παράδειγμα-. Τα ρουζ (blushes) που βλέπουμε είναι στις αποχρώσεις της υγείας όπως ροζ-ροδακινί και taupe.
Χείλη: Στα χείλη παρατηρούμε δύο διαφορετικές  τάσεις. Από τη μία θα δούμε έντονα, καλοσχηματισμένα χείλη με άπειρες στρώσεις χρώματος και από την άλλη θα δούμε ελαφρώς χρωματισμένα χείλη, σαν να τα έχουμε περιποιηθεί φυσικά με ένα lip balm με χρώμα ή ένα φυσικόlip gloss. Χρώμα δηλαδή χωρίς έντονες υφές!

Πηγή:blog.beautypaths.eu

Related Posts with Thumbnails