BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13/1/11

10 μυστικά ομορφιάς για τις εμφανίσεις σου!!!

Τις βλέπεις να περπατούν στο κόκκινο χαλί και... πρασινίζεις από την ζήλια σου! Είναι λαμπερές, έχουν τέλεια φροντισμένα μαλλιά, άψογο μανικιούρ και εκθαμβωτικό μακιγιάζ που πάντα συνοδεύεται από εκείνο το "Wow! Πόσο θεά είναι;". Πες μου την αλήθεια: δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση τους; Εγώ σίγουρα ναι!


Όμως, για να είμαστε όλες gorgeous στις εξόδους σου και να θυμίζουμε κάτι από stars σε red carpet υπάρχουν κάποια μυστικά ομορφιάς που πρέπει ν' ακολουθήσουμε. Ρωτήσαμε τον Τάκη Μαυριγιαννάκη, ένας από τους top Έλληνες make up artists και official make up artist της Estee Lauder για την Ελλάδα. Μας τα αποκάλυψε όλα! Αλλά εγώ (ευτυχώς για εσάς, κορίτσια!) δεν είμαι καθόλου... εχέμυθη και σας τα μεταφέρω όλα όπως τα άκουσα!

Πριν την έξοδό σου!Το peeling, μια βαθιά μάσκα ενυδάτωσης και ενυδατικά patches κάτω από τα μάτια είναι τα τρία απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνεις πριν το μεγάλο event, λέει ο Τάκης Μαυριγιαννάκης. Ειδικά αν έχεις μαύρους κύκλους, κούραση στο βλέμμα ή και πρησμένα μάτια τα Perfectionist Patches ματιών θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την εικόνα σου. 

Μake up: προσοχή στις διχρωμίες και τις βαριές υφέςΑυτό που όλες επιδιώκουμε στις βραδινές μας εξόδους είναι λάμψη, λάμψη, λάμψη! Πώς θα το πετύχουμε; Μια κρέμα λάμψης πριν το μακιγιάζ , έπειτα concealer τοπικά στα σημεία που θέλουμε να καλύψουμε, οπωσδήποτε γύρω από τα μάτια και στα πτερύγια της μύτης και από πάνω αν χρειαστεί ελάχιστο make up θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θες. 

Πούδρα: do ή don't; Ναι στις διαφανείς πούδρες, όχι στην μεγάλη ποσότητα και τις βαριές υφές, λέει ο make up artist. Στόχος είναι να πετύχουμε λάμψη και όχι ένα θαμπό και "χτισμένο" αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Εκτός αυτού, θα κάνει τους άλλους να σκέφτονται τι μπορεί να κρύβεις κάτω από τα στρώματα πούδρας. Ξανασκέψου το! 

Ένα bronzer θα κάνει την διαφορά!"Μου αρέσουν πολύ τα shimmer και τα bronzer" λέει ο Τάκης Μαυριγιαννάκης και συνεχίζει: "Για να πετύχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα πρέπει να απλώνουμε το bronzer στα σημεία που μας βλέπει τις πρώτες μέρες ο ήλιος, δημιουργώντας ένα νοητό Ε που ξεκινάει πάνω από τα φρύδια, δηλαδή στις ρίζες του μετώπου φτάνει στα ζυγωματικά (ένα ημικύκλιο) και μετά από τα ζυγωματικά διασχίζει τους κροτάφους και φτάνει κάτω από την κάτω γνάθο, κοντά στο λαιμό. Έπειτα από την άλλη μεριά δημιουργούμε ένα ανάποδο Ε. 

Βronzer: η σωστή απόχρωση Για να μην δείχνει πολύ σκούρο το bronzer ένας γενικευμένος κανόνας είναι να επιλέξουμε κάποιο δύο τόνους πιο σκούρο από τον τόνο της επιδερμίδας μας. 

Κραγιόν που μένει στα χείλη και όχι στο ποτήρι!Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες μας, όμως η λύση είναι πολύ απλή. Σημείωσε τα παρακάτω βήματα και θα ενθουσιαστείς όταν δεις το μακιγιάζ να μένει στα χείλη σου και όχι στο ποτήρι που πίνει το κρασί σου!
1. Peeling στα χείλη είτε με το προϊόν που χρησιμοποιούμε για το πρόσωπό μας είτε με ζάχαρη και λάδι. 
2. Concealer σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.
3. Περίγραμμα με μολύβι και γέμισμα των χειλιών με το ίδιο προϊόν.
4. Κραγιόν όχι απευθείας από το μπαστουνάκι του κραγιόν αλλά με πινελάκι. 

"Συγγνώμη, πάω να πουδράρω τη μύτη μου"! Την συγκεκριμένη ατάκα την έχουμε ακούσει πολλές φορές σε ελληνικές ταινίες και ήρθε η ώρα να την ξαναθυμηθούμε. Πάρε μαζί σου μια διαφανή πούδρα ώστε να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου και τις γυαλάδες αν χρειαστεί. Όμως, για πιο σταθερό αποτέλεσμα μπορείς πάντα να επενδύσεις στο κατάλληλο make up. 

Μακιγιάζ:  εύκολο και πολύ glamorousZήτησα από τον make up artist ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο μπορούμε να κάνουμε εύκολα μόνες μας. Κράτησε σημειώσεις κι ανάδειξε τον πιο λαμπερό εαυτό σου!  Μια πάρα πολύ διάφανη βάση, καλογραμμένα και καλοχτενισμένα φρύδια, απαλή σκιά με λαμπερή υφή (προτίμησε μια σε μπεζ, χρυσή, ροδακινί ή στο χρώμα της κανέλας) σε όλο το κινητό βλέφαρο, πολύ μάσκαρα με ένα προϊόν που να δίνει ένταση στο βλέμμα χωρίς να το θαμπώνει (πες όχι στις κολλημένες μεταξύ τους βλεφαρίδες!) και κατακόκκινα χείλη! Από το πορτοκαλοκόκκινο μέχρι το φούξια μπορείς να παίξεις με μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και το αποτέλεσμα θα συναρπάσει! 

Και πώς θα αποφύγω το effect των κιτρινισμένων δοντιών; Το μυστικό είναι στην απόχρωση που επιλέγουμε! Κινήσοτ στους μπορντώ και όχι στους κόκκινους τόνους και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες χωρίς αυτή την αντιαισθητική όψη!


Πηγή:tlife.gr

Related Posts with Thumbnails