BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22/12/10

Τι να βάλω για το ρεβεγιον???

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι κτυπάνε κόκκινο! Όλες μας τρέχουμε για τα τελευταία ψώνια για το σπίτι, για τις αγορές δώρων στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για την επιλογή του τέλειου συνδυασμού ρούχων για την βραδιά του ρεβεγιόν! Πάρτε μερικές ιδέες για την εμφάνιση σας αυτές τις γιορτινές μέρες και εμνευστείτε υπέροχους δικούς σας συνδυασμούς με λάμψη και στυλ για γκλαμουράτες εμφανίσεις!! 
Χρώματα: στη μόδα φέτος το μαύρο επικρατεί ως νικητής των φετινών εορτών, αλλά και το κόκκινο κρατάει μια πολύ καλή θέση στα βραδινά φορέματα. Για μια πιο μοντέρνα πρόταση, το πράσινο κυπαρισσί είναι η εναλλακτική σου λύση. Πάντα επίκαιρες και οι μεταλλικές λάμψεις σε υφάσματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες, όμως αν επιχειρήσεις κάτι σε χρυσή απόχρωση, προτίμησε κάτι λιτό και κομψό για να μην δείχνει φτηνό ή κιτς.
Δαντέλες, μαύρο και ψηλά τακούνια είναι το απόλυτο τρίπτυχο των φετινών γιορτών.


Υφάσματα: επίλεξε κάτι σε χυτό, αέρινο κατά προτίμηση, σε μεταξωτό ή σε βισκόζη, με πολλά βολάν ή πτυχώσεις που δημιουργούν περίτεχνα ντραπέ. Η δαντέλα είναι επίσης ένα δυνατό χαρτί της σεζόν και μπορείς να βρεις σχέδια σε πολλές εκδοχές, από περίπλοκες και «φορτωμένες» γραμμές μέχρι απλές και εφαρμοστές. Η Ελληνίδα συνήθως αγαπάει τα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα, εσύ όμως μην φοβηθείς να δοκιμάσεις τα σούπερ μοδάτα τουνίκ και μίνι φορέματα σε γραμμή «σάκο», ή σε πιο ρομαντικά ριχτά «baby doll», συνδυασμένα με κολάν ή στενά παντελόνια. Δείχνουν υπέροχα θηλυκά. Τα φορέματα της δεκαετίας του '20 είναι επίσης πολύ μόδα για φέτος τις γιορτές και προσδίδουν μια ρετρό ατμόσφαιρα.

Αξεσουάρ:
 ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα τσαντάκι φάκελος είναι αρκετά. Αν πάλι το σύνολο είναι λιτό, μπορείς να το «ντύσεις» με πιο έντονα αξεσουάρ, αλλά προσοχή μην το παρακάνεις. Χριστούγεννα έχουμε όχι Απόκριες! Να έχεις πάντα στο μυαλό σου το "less is more" (το λίγο σημαίνει πολλά). Με ό,τι στυλ φορέματος και αν καταλήξεις, θυμήσου, ότι στα παπούτσια το τελευταίο τρεντ είναι τα ψηλοτάκουνα μποτίνια μέχρι τον αστράγαλο, ακόμα και σε έντονα χρώματα. Προσδίδουν ένα δυναμικό, μοντέρνο και σέξι στυλ.

Χαμηλό μπάτζετ; Ξεφύλλισε περιοδικά μόδας, χάζεψε βιτρίνες ακριβών μαγαζιών και ξεσήκωσε μικρές στυλιστικές ιδέες που θα κάνουν την μεγάλη διαφορά. Άλλωσστε, οι μεγαλύτερες αλυσίδες ρούχων «αντιγράφουν» και εμπνέονται από τους μεγάλους οίκους, προσαρμόζοντας τα σχέδια στην ευρεία κατανάλωση και σε ανταγωνιστικές τιμές. Κάνε μικρές αγορές που θα αλλάξουν το ύφος του ρούχου. Μην ξεχνάς ότι τα vintage ρούχα (τα παλιά ρούχα της μαμάς) είναι μόδα. Διάλεξε ένα παλιό βραδινό φόρεμα με καλής ποιότητας ύφασμα (όσο πιο απλό τόσο πιο καλό) και μετέτρεψε το σε κομμάτι του 2008 με: ένα δαντελένιο καλσόν ή ένα εντυπωσιακό κολιέ. Με μια ζώνη φιόγκο, που θα τονίσει την μέση ή μια στέκα με φτερά και βέλο που θα δώσει μια μοιραία, έξτρα εκκεντρική αλλά και glamorous εκδοχή. Γιορτές έχουμε!! Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς ακόμα και να ράψεις μεταλλικές πέτρες ή παγιέτες διάσπαρτες σε κάποιο σημείο του ρούχου.


Μην ξεχνάς ότι ένα απλό φόρεμα, ένα καινούργιο αξεσουάρ και το πιο υπέροχο λαμπερό σου χαμόγελο είναι η καλύτερη στιλιστική συνταγή για την επιτυχία.

Καλά ψώνια και καλές γιορτές!
Πηγή:supa.gr

Related Posts with Thumbnails