BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

20/3/15

ΜΗΝ τα κάνεις αν δεν θες να σε χωρίσει!! - Ποια είναι τα ΛΑΘΗ που τον ΔΙΩΧΝΟΥΝ από κοντά σου

Λοιπόν, αυτό το πράγμα που κάνεις αμάν να βρεις έναν άνθρωπο να σου αρέσει και να τα βρίσκεις μαζί του και αφού τα φτιάξετε χαζεύεις, είναι πολύ λάθος!

Και όταν λέω «χαζεύεις», εννοώ ότι πέφτεις στην παγίδα να κάνεις 3 τραγικά λάθη για τα οποία όχι μόνο έχουμε μιλήσει και εμείς εκατό φορές, αλλά ακόμα και εσύ η ίδια συμβουλεύεις τις φίλες σου να προσέχουν!

Ποια είναι αυτά;


Τραγικό λάθος 1ο: Τον πνίγεις.

Αυτό που λένε οι άντρες και μας ακούγεται σχεδόν γραφικό ότι «πνίγονται», είναι απόλυτα σωστό κάποιες φορές. Κάτι γίνεται και οι γυναίκες όταν μπαίνουμε σε μια σχέση με κάποιον που μας αρέσει πολύ, ξεχνάμε εντελώς έννοιες όπως η ανεξαρτησία, η ατομικότητα και η ελευθερία.

Μπορεί στην αρχή να είστε συνεχώς ο ένας πάνω στον άλλο και να μην έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά αν αυτό το αγόρι σε ενδιαφέρει πραγματικά, πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται να έχεις αυτοέλεγχο και να μην είσαι κολλημένη πάνω του. Μια σχέση στην οποία υπάρχει καταπίεση σε σχέση με το χώρο και το χρόνο του καθενός, είναι μια καταδικασμένη σχέση. Πώς αλλιώς να στο πω; Ακόμα και αν δεν στο έχει ζητήσει εκείνος, δώσ’ του από μόνη σου λίγο χρόνο με τον εαυτό του, με τους φίλους του και γενικά με τη δική του ζωή εκτός σχέσης. Γιατί αν φτάσει να στο ζητήσει εκείνος, θα είναι πολύ αργά αγάπη μου γλυκιά!

Τραγικό λάθος 2ο: Κάνεις σαν την μάνα του!

Ειδικά αν μένετε και μαζί, διατρέχεις τον εξής πολύ σοβαρό κίνδυνο : να σταματήσεις να είσαι η γκόμενα του και να γίνεις η μαμά του. Που ναι μεν έχεις αγάπη για εκείνον, αλλά δεν έχεις πάθος και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή της καταστροφής των πάντων! Αν, λοιπόν, αρχίσεις να του κάνεις παρατηρήσεις για το κρεβάτι που δεν έστρωσε, για τα πιάτα που δεν έπλυνε, εκείνος θα σταματήσει σταδιακά να είναι ένας ενήλικος άνδρας που μένει με τη γκόμενα του και θα υιοθετήσει μια συμπεριφορά εφήβου που μένει με τη μαμά του. Ποιο είναι το τεράστιο πρόβλημα σε αυτή την κατάσταση; Για ερωμένη θα ψάξει έξω από το σπίτι σας! Θα σου αρέσει;

Τραγικό λάθος 3ο: Κάνεις σαν κακομαθημένο.

Υπάρχουν μερικά στρατηγικά πράγματα «τσιτσιρίσματος» που οι γυναίκες κάνουμε για να τσεκάρουμε πόσο μας θέλει ο άλλος ή για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι τόσο καψούρης μαζί μας που εμείς είμαστε αυτές που έχουν το πάνω χέρι στην σχέση .Δεν κάνουμε τέτοια; Σε ποιον τα λες αυτά μωρέ; Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αυτές οι χαζοτακτικές ισχύος μέσα στη σχέση όχι μόνο τον κουράζουν πάρα πολύ, αλλά σε κάνουν να φαίνεσαι σαν ένα κακομαθημένο πλάσμα που τον ταλαιπωρεί χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Αν, λοιπόν, έχεις την τάση να δίνεις τελεσίγραφα, να τον απειλείς εμμέσως με χωρισμό, να τον απορρίπτεις ή να του «ξύνεις» συνεχώς τους φόβους και τις ανασφάλειες του, σε βλέπω πολύ σύντομανα κλαις σαν να μην υπάρχει αύριο! Και τότε μην περιμένεις να σου συμπαρασταθώ γιατί θα κοιμηθείς όπως έστρωσες! Σταμάτα να χρησιμοποιείς σαν όπλα αρνητικά συναισθήματα και συμπεριφορές, μην του θέτεις αναγκαστικά διλήμματα και προσπάθησε να μπαίνεις στη θέση του όποτε ξυπνά ο πιο κακός σου εαυτός !

Λοιπόν, συμμαζέψου πριν σε χωρίσει και δεν έχουμε τι να σε κάνουμε μετά!
Πηγή: marymary.gr


Related Posts with Thumbnails