BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27/10/13

"Παίξε" σαν πρωταθλήτρια, με τα μπαλάκια του!

Με το πέος του ασχολείσαι ακριβώς όπως πρέπει και με περίσσιο ενθουσιασμό. Τι μπορείς να κάνεις όμως και με τα μπαλάκια του. Αξίζουν την προσοχή σου και είναι δυνατό να μεγαλώσεις την ηδονή του μέσα από αυτά;

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις την ανατομία της μικρής του περιοχής. Για παράδειγμα, το όσχεο που καλύπτει τους όρχεις, είναι μια περιοχή πλούσια σε νευρικές απολήξεις, οι οποίες ανταποκρίνονται άμεσα σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Περιποίηση όρχεων με στοματικό: δεν χρειάζεται να ασχολείσαι μόνο με την κορυφή του πέους του. Βάλε και τα μπαλάκια του στο πρόγραμμα. Άφησε τη γλώσσα σου να γλιστρήσει στη βουβωνική του χώρα και εστίασε απαλά και στην περιοχή των όρχεων.
Επειδή τα μπαλάκια του είναι ευκίνητα, μπορείς να δοκιμάσεις το λεγόμενο teabagging, να τα τοποθετήσεις και τα δύο μέσα στο στόμα σου για μερικά δευτερόλεπτα.
Πρόσεξε να ξεκινήσεις την προσπάθεια με κάθε μπαλάκι ξεχωριστά κι όταν εξοικιωθείς, να τολμήσεις και το teabagging.
Η άκρη της γλώσσας σου είναι εκείνη που θα κινήσει τα νήματα της διέγερσής του, κάτι που θα φανεί απευθείας και στη διόγκωση της στύσης του. Φυσικά, και τα χείλη σου, εξωτερικά, μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια περεταίρω διέγερσής του.

Περιποίηση όρχεων με τα χεράκια σου: Όπως καταλαβαίνεις, ακόμα και το μασάζ στην βουβωνική χώρα ή στην περιοχή που καλύπτει το όσχεο ή το απαλό ξύσιμο (προσοχή στα νύχια σου, δεν πρέπει να ασκείς υψηλή πίεση) μπορεί να του παρέχει ένα ηδονικό γαργαλητό. Ειδικά, στη μέση το όσχεο χωρίζεται από μία ινώδη μεμβράνη, στην επιφάνεια της οποίας διακρίνεται μια γραμμή σαν ραφή, η λεγόμενη οσχεϊκή ραφή. Παίξε με τα χείλη και τα δάχτυλά σου με την εν λόγω ραφή και ανέβασέ τον στα ουράνια.
Προφανώς, η ενασχόληση με τους όρχεις τους πρέπει να γίνει σε συνδυασμό και με την ενασχόληση με το πέος του. Έχε στο νου σου πως η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να είναι υπερευαίσθητη σε πολλούς άντρες, οπότε άσκησε όσο λιγότερη πίεση μπορεί αρχικά, ενώ συνέχισε με προσεκτικές και όχι απότομες κινήσεις που μπορούν να τον τραυματίσουν.
Πηγή:womenonly

Related Posts with Thumbnails