BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13/2/12

To τέλειο μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πειραματιστείτε με πιο τολμηρά, πιο έντονα και πιο φωτεινά χρώματα. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο τι χρώματα θα επιλέξετε, αλλά και πόσο χρόνο θα διαθέσετε για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας.
Αν έχετε μόνο 10 λεπτά στη διάθεσή σας: Αποφύγετε τη βάση ή το μεϊκάπ και απλώστε μόνο primer ή ενυδατική κρέμα με χρώμα. Δεν χρειάζεται να βαραίνετε το δέρμα σας με περιττά προϊόντα -τα παραπάνω σβήνουν στη στιγμή τις ατέλειες. Βάλτε τρία χέρια μαύρη μάσκαρα (αφού αφήσετε να στεγνώσει κάθε ένα) και προτιμήστε αντί για το κλασικό κραγιόν να απλώσετε λίγο κόκκινο χρώμα από βαζάκι ή έστω από το κόκκινο κραγιόν σας με το δάκτυλο απευθείας στα χείλη -είναι η πιο hot τάση ομορφιάς αυτή την άνοιξη. Τέλος, απλώστε στα μήλα του προσώπου ροζέ ρουζ .
Αν έχετε 20 λεπτά στη διάθεσή σας: Μπορείτε, αφού βάλετε το primer ή την ενυδατική με χρώμα, να ταμπονάρετε λίγη διάφανη πούδρα που θα σταθεροποιήσει τη βάση του μακιγιάζ σας. Πριν τη μάσκαρα βάλτε μία μπρονζέ σκιά κοντά στις βλεφαρίδες που θα χαρίσει λάμψη στο βλέμμα ή, εναλλακτικά, με λίγο eyeliner σχηματίστε το «μάτι της γάτας» . Ολοκληρώστε όπως παραπάνω με τη μάσκαρα και το ρουζ, αλλά προσθέστε και λίγο highlighter στα ζυγωματικά σας για επιπλέον λάμψη.
Αν ο χρόνος δεν είναι θέμα: Αφού βαφτείτε σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, τοποθετήστε στις άκρες του ματιού μισές ψεύτικες βλεφαρίδες και περάστε με λίγο ακόμη eyeliner το πάνω βλέφαρο για να καμουφλάρετε την ένωση. Τέλος, αντί να ταμπονάρετε το κραγιόν με τα δάκτυλά σας, επιλέξτε ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν.
Πηγή: fashionlove.gr

Related Posts with Thumbnails