BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21/4/11

Τι να βάλεις στην πασχαλινή βαλίτσα!!

Κάτι που πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβες πώς φτάσαμε στο Πάσχα , κάτι που δεν προλαβαίνεις να βρει τι να πάρεις μαζί σου , έχεις αγχωθεί. Διάβασε παρακάτω τι θα χρειαστείς πραγματικά να χωρέσεις στη βαλίτσα σου έτσι ώστε να σε απασχολεί μόνο η λαμπάδα!

Μην ξεχνάς τα βασικά: όταν λέμε Πάσχα εννοούμε διακοπές και αυτό σημαίνει σε όρους στιλ: χαλαρό ντύσιμο! Οπότε αέρινα φορεματάκια, άνετα πουκαμισάκια , το τζιν σου , ακόμη και το σορτσάκι και οι σαγιονάρες σου επιτρέπουν να το παίξεις τουρίστρια αυτό το Πάσχα αν έχεις τον καιρό με το μέρος σου!
Στο χωριό με τους δικούς σου: κάτι ο φίλος σου που δε μπορεί να πάτε διακοπές , κάτι η κολλητή σου που βρήκε ευκαιρία να το σκάσει στο νησί των ανέμων , εσύ αποφάσισες φέτος να συσφίξεις τους οικογενειακούς δεσμούς και να περάσεις οικογενειακό Πάσχα με τη μαμά και το μπαμπά, αλλά αναρωτήθηκες τι έχεις σκοπό να πάρεις μαζί σου; Έχε κατά νου ότι στο χωριό ούτε κλαμπ θα βρεις ούτε στο Μέγαρο θα πας. Πάρε τα απαραίτητα : πυτζάμες, εσώρουχα , καλλυντικά και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Τα T-Shirts και ένα ζεστό τζάκετ είναι άκρως απαραίτητα αφού όσο και αν σε ξεγελάει ο καιρός δεν έχει καλοκαιριάσει τελείως ακόμη! Ξέχασε τα καινούργια σου gladiator σανδάλια γιατί στο χωριό θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στο διάστρεμμα και προτίμησε τις άνετες μπαλαρίνες σου που είναι άνετες και βολικές. Για το βράδυ της Ανάστασης πάρε μαζί σου ένα ζευγάρι γόβες που να ταιριάζει με το σύνολο σου αλλά πρόσεξε να είναι άνετες.
Στο νησί με το αγόρι σου: το Πάσχα είναι από τις γιορτές που θα ήθελες ιδανικά να περάσεις σε ένα -οποιοδήποτε- νησάκι για να καλωσορίσεις έτσι το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών και να χορτάσεις επιτάφιους, κοκορέτσια, κυματάκι και τον ήλιο να σε καίει! Αν αυτή είναι η περίπτωση η βαλίτσα σου πρέπει να έχει τα εξής: τοπ σε marine στιλ γιατί και in είναι και δείχνουν ότι είσαι μέσα στο πνεύμα του νησιού πολύχρωμα τοπ με έμφαση στο κίτρινο και το πορτοκαλί, το τζιν σου παντελονάκι , αθλητικά παπουτσάκια γιατί παραδέξου το: στο πλακόστρωτο το μιουλ σου το μόνο που θα σου προσφέρει είναι το να σε βελτιώσει στο κουτσό!
Στο εξοχικό: είτε στο δικό σου ή του φίλου σου στην εξοχή οφείλεις να είσαι πιο χαλαρή και κατά συνέπεια και το ντύσιμο σου να κινείται σε αυτό το στιλ! Μην ξεχνάς ούτε λεπτό ότι είσαι εκεί για να χαλαρώσεις και άρα το αγαπημένο σου φορεματάκι , ένα τζιν μπουφάν και οι μπότες σου είναι ιδανικές για το απόλυτο λουκ!
Όπου και να πας πρέπει να έχει μαζί σου: εσώρουχα, το διαχρονικό τζιν παντελόνι που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ μην ξεχάσεις και τα κοντομάνικα πουκαμισάκια και τις εσάρπες σου που και χώρο δεν πιάνουν στη βαλίτσα σου αλλά και που είναι ευκολοφόρετες και διαχρονικά in!
Για μια θέση στη βαλίτσα σου: επειδή και το πακετάρισμα δε θέλει κόπο αλλά τρόπο, ήρθε η ώρα να μάθεις πώς θα εξοικονομήσεις χώρο στη βαλίτσα σου έτσι ώστε να χωρέσουν όλα τα ρουχαλάκια που χρειάζεσαι! Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
Α. Άπλωσε όλα τα ρούχα σου επάνω στο κρεβάτι σου πριν τα βάλεις στη βαλίτσα.
Β. Δίπλωσε καλά τα ρούχα σου, ειδικά τι μπλούζες και τα πουκαμισάκια που έχουν μανίκια. Στη συνέχεια δίπλωσε στη μέση το κάθε κομμάτι.
Γ. Άρχισε να διπλώνεις το ρούχο όσο πιο σφιχτά μπορείς σα να τυλίγεις τα ντολμαδάκια- έτσι ώστε τα ρούχα σου όχι μόνο να πιάσουν το λιγότερο χώρο στη βαλίτσα σου αλλά και να παραμείνουν ατσαλάκωτα!
Και μην ξεχνάς: ειδικά αν δεν ταξιδεύεις με παρέα έχε κατά νου, να ταξιδεύεις πάντα με στιλ και ...
Καλό Πάσχα!
Πηγή:ellas24.info 

Related Posts with Thumbnails