BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28/3/11

Τα χρώματα της άνοιξης 2011 στα μαλλιά σου!

Το τέλος κάθε εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: νέα χρώματα στα μαλλάκια σου είναι εδώ για να σε μεταμορφώσουν τη νέα σεζόν. Όταν μιλάμε για χρώματα η αλήθεια είναι ότι ξεχνάμε μια για πάντα τα χειμωνιάτικα και μελαγχολικά σκούρα καστανά, ψυχρά ξανθά και σοκολατο-καφέ και κοιτάμε την πιο λαμπερή μεριά της χρωματικής παλέτας. Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά τα τρεντ που θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν και κόψε την ανάσα με το χρώμα σου, ακτινοβολώντας λάμψη!

Γενικά: μονοχρωμία, διχρωμία ακόμη και τριχρωμία είναι μέσα στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα! Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις αν θέλεις ένα ενιαίο χρώμα ή αν θέλεις να προσθέσεις ζωντάνια και κίνηση στο μαλλάκι σου με ανταύγειες! Εξάλλου αυτή την εποχή συνήθως μας πιάνει και θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή, οπότε αποφάσισε και συζήτησε το με τον κομμωτή σου πρώτα!
Αντιθέσεις έχουμε σε όλα τα σημεία: η αντίθεση είναι βασικό συστατικό της σεζόν και καλά θα κάνεις να επενδύσεις στις ανταύγειες που σου προσφέρουν ακριβώς αυτό. Ξέχασε τις κλασικές σχεδόν μονότονες ανταύγειες και επένδυσε σε ζωηρά και μοντέρνα χρώμα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά σου. Ξέχασε τις χοντρές ανταύγειες που είναι εδώ και καιρό πασέ και επένδυσε στις πολλές και λεπτές ανταύγειες που θα σε βάλουν στο επίκεντρο της μόδας.
Οι τεχνικές: σου αρέσει το μαλλί της Έλλης Κοκκίνου που είναι σκούρο στη ρίζα και πιο ανοιχτό όσο πλησιάζουμε προς τις άκρες και θέλεις να το πετύχεις; Τώρα είναι η εποχή να το κάνεις!
Πώς θα το ζητήσεις: Και το όνομα αυτού: ντεκοστραξιόν(Deconstruction). Ζήτησε το έτσι και ο κομμωτής σου θα το πιάσει το μήνυμα. Η τάση αυτή απορρέει από την γενικότερη τάση που θέλει τα μαλλιά να επιστρέφουν στην πιο φυσική εκδοχή τους αφού το όλο λουκ είναι απόλυτα natural!
Μπαλαγιάζ λέω και κλαίω: μπορεί ναι μεν να μιλάμε για ανταύγειες πρέπει όμως να ξεχάσεις τον κλασικό τρόπο με τα αλουμινόχαρτα αφού η βαφή απλώνεται με ειδικό βουρτσάκι και πιο κοντά στη ρίζα των μαλλιών σου, και είναι και αυτός ένας φυσικός τρόπος να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου αφού το αποτέλεσμα είναι συνώνυμο του natural λουκ.

(Ζεστό) φουντουκί: το φουντουκί είναι ένα χρώμα όχι μόνο πολύ σικάτο αλλά και πολύ in τη νέα σεζόν και φυσικά θα σου κλέψει την καρδιά! Εκτός του ότι αποτελεί την ιδανική βάση αν θέλεις να κάνει ανταύγειες που είναι απόλυτα in , είναι ένα πολύ γεμάτο χρώμα που μπορεί να "σταθεί" και μόνο του και να εντυπωσιάσει!

Το φουντουκί σου ταιριάζει άψογα αν θέλεις να "φύγεις" από ένα κόκκινο χρώμα αφού θα δώσει έναν πιο ουδέτερο τόνο στα μαλλάκια σου που θα σου ταιριάζει τέλεια ειδικά αν έχεις σταρένια επιδερμίδα. Επειδή όσο να 'ναι τα νέα τρεντ σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι να είσαι προετοιμασμένη ότι το χρώμα σου για να σταθεροποιηθεί στην φουντουκί απόχρωση που θέλεις θα δυσκολευτείς, αφού δεν αποκλείεται να "ανοίξει" από τον ήλιο. Αν είσια καστανή δεν έχιες παρά να κάνεις το σταυρό σου που και πάλι είσαι in χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου αφού οι ζεστές αποχρώσεις του καστανού σε όλη του το εύρος σε κερδίζουν και φέτος.
Σέξι κοκκινομάλλες: καθώς προχωράμε στην Άνοιξη, το κόκκινο γίνεται ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό χρώμα ακόμη πιο βαθύ και πιο ζωηρό. Το πυρόξανθο κερδίζει δυναμικά έδαφος έναντι του κόκκινου στην πιο βαθιά εκδοχή του και εσύ μεταμορφώνεσαι σε χρόνο dt σε σέξι θεά! Τόλμησε την πιο ζωηρή αλλά και γλυκιά εκδοχή του -με το καστανοκόκκινο να κερδίζει χαμένο έδαφος- και εντυπωσίασε!
Εκρηκτικές ξανθές: οι φυσικές αποχρώσεις του ξανθού της άμμου κερδίζουν την καρδιά σου τη νέα σεζόν. Η χρυσή εκδοχή του ξανθού είναι εκείνη που σου κλέβει ακαριαία την καρδιά και δεν έχεις παρά να υποκύψεις στη γοητεία της! Ξέχασε τις απόλυτα ψυχρές αποχρώσεις του αυστηρού πλατινέ και "γλύκανε" ενόψει Άνοιξης, δε θα χάσεις!
Πηγή: womenonly


Related Posts with Thumbnails