BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18/12/10

Πρόταση για το μακιγιάζ του Ρεβεγιόν!!!!

Το μακιγιάζ των γιορτών είναι κάτι σαν τα γλυκά των Χριστουγέννων: θέλει να βάλεις όλη σου την τέχνη για να το πετύχεις και φυσικά η κατάλληλη προετοιμασία είναι απαραίτητη.

Νωρίς, το βράδυ του ρεβεγιόν κάντε ένα αφρόλουτρο με χλιαρό νερό ( όσο μπορείτε ) για να μην χαλάσει το χτένισμα από τους υδρατμούς. Κάντε αποτρίχωση και ένα απαλό peeling στο δέρμα. Μετά απλώστε άφθονο boby lotion και…ήρθε η ώρα του μακιγιάζ.
Βήμα 1ο: Ομοιόμορφο Δέρμα
Χρησιμοποίησε σφουγγαράκι για να απλώσεις το φον ντε τεν στο πρόσωπό σου – το αποτέλεσμα θα είναι πιο άψογο. Και μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τα βλέφαρά σου για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση για τη σκιά που θα ακολουθήσει. 
Βήμα 2οΚάλυψη
Με ένα πινελάκι με λεπτή μύτη ανάμειξε ίσες δόσεις από φον ντε τεν και κονσίλερ (για να ταιριάξεις την απόχρωση τέλεια με την επιδερμίδα σου). Άπλωσέ το στις ατέλειες, τις κοκκινίλες, τα σπασμένα αγγεία γύρω από τη μύτη και σε όποιο άλλο σημείο θέλεις να καλύψεις. 
Βήμα 3ο: «Σφράγισε» τη Βάση
Για μακιγιάζ που δεν θα ξεθωριάσει και θα μείνει στη θέση του για πολλές ώρες εφάρμοσε με ένα φουντωτό πινέλο μια πούδρα σε μορφή κόμπακτ. 
Βήμα 4ο: Πρόσθεσε Λάμψη
Για να δώσεις έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σου επέλεξε μια ιριδίζουσα πούδρα σε μορφή σκόνης την οποία θα εφαρμόσεις (με το ίδιο φουντωτό πινέλο) σε σχήμα C από χαμηλά στα ζυγωματικά έως ψηλά στους κροτάφους. Με ένα μικρότερο πινέλο άπλωσε την ίδια πούδρα στο κόκαλο των φρυδιών, στην εσωτερική γωνία του ματιού και στην άκρη της μύτης. 
Βήμα 5ο: Άπλωσε τη Σκιά
Χρησιμοποιώντας το πινέλο της σκιάς, άπλωσε μια ιριδίζουσα καφέ σκιά από τη γραμμή των βλεφαρίδων έως την πτυχή του βλεφάρου και πρόσθεσε λίγη από την ίδια σκιά κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων. Έπειτα ανάμειξε απαλά τη σκιά στο εσωτερικό του βλεφάρου με λίγη ιριδίζουσα πούδρα για έξτρα λάμψη. 
Βήμα 6ο: Σχημάτισε τα Βλέφαρα
Με ένα αδιάβροχο μαύρο μολύβι κάνε το περίγραμμα σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες για να τονίσεις το βλέμμα σου και να δείξουν αυτόματα πιο πυκνές οι βλεφαρίδες σου. Τράβηξε τη γραμμή μια ιδέα πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού.
Βήμα 7ο: Γύρισε τις Βλεφαρίδες
Για χαριτωμένο και νεανικό βλέμμα χρησιμοποίησε το ειδικό εργαλείο που γυρίζει τις βλεφαρίδες. Δώσε περισσότερη έμφαση στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού αφού αυτές είναι που «ανοίγουν» τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα.
Βήμα 8ο: Εφάρμοσε τη Μάσκαρα
Άπλωσε μια μάσκαρα σε μαύρη απόχρωση στις πάνω βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες.
Βήμα 9ο: Άπλωσε το Ρουζ
Επέλεξε ένα ρουζ σε ροζέ απόχρωση και με ένα ειδικό φουντωτό πινέλο άπλωσέ το ακριβώς πάνω στα μήλα του προσώπου – εκεί που η περιοχή «φουσκώνει» όταν χαμογελάς.
Βήμα 10ο: Περίγραμμα Χειλιών
Με ένα μολύβι χειλιών σε ροζ-μπεζ απόχρωση κάνε το περίγραμμα και έπειτα «γέμισε» τα χείλη σου.
Βήμα 11ο: Άπλωσε το Κραγιόν
Άπλωσε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση πάνω από το μολύβι χειλιών. Είναι καλύτερο να επιλέξεις μια κρεμώδη φόρμουλα, την οποία στην αρχή θα απλώσεις με το ειδικό πινελάκι, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς μπορείς να ανανεώνεις το κραγιόν σου κατευθείαν από τη συσκευασία του.
Βήμα 12ο: Λιπ Γκλος
Άπλωσε ένα λιπ γκλος σε ιριδίζουσα ροζ απόχρωση ακριβώς στο μέσον του κάτω χείλους. Δίνοντας έμφαση στο κέντρο θα κάνεις τα χείλη σου να δείξουν πιο πλούσια και σαρκώδη.

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι σκιές σε μοβ αποχρώσεις. Πώς μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για να είναι το αποτέλεσμα μοντέρνο και κολακευτικό;

Ανακάτεψε δυο ή και περισσότερες μοβ αποχρώσεις για ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Ανάλογα με το τι προτιμάς, κάνε ένα πιο έντονο smoky look για το βράδυ ή ένα πιο «ήσυχο» βιολέ για τις πρωινές ώρες. Σε αυτό το look ταιριάζει πολύ η μαύρη μάσκαρα, που δίνει την τελική πινελιά και χαρίζει έντονο σέξι βλέμμα. Τέλος, είναι βασικό να θυμάσαι ότι επειδή σε αυτό το μακιγιάζ η έμφαση δίνεται στα μάτια, που είναι αρκετά έντονα, τα μάγουλα και τα χείλη πρέπει να είναι πολύ απαλά. Προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση και ένα εξίσου απαλό κραγιόν.
Εν συνεχεία, ντυθείτε προσεκτικά και βάλτε δυο-τρεις σταγόνες από ένα ωραίο άρωμα. Εάν το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό και το ρούχο το επιτρέπει μπορείτε να βάλετε εντυπωσιακά κοσμήματα. Είστε έτοιμες να καταπλήξετε τα πλήθη!
Από την Τζένη Μπαλατσινού!!
Πηγή:yupi.gr

Related Posts with Thumbnails