BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28/3/15

Ζώδια και ΣEΞ: Ποια φράση-κλειδί «απογειώνει» Eρωτικά κάθε ζώδιο;

Μπορεί οι... αστικοί μύθοι να θέλουν τις γυναίκες να είναι οι επιρρεπείς στα ωραία λόγια, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι λίίίγο διαφορετικά!
Διαβάστε περισσότερα...

22/3/15

Οι 8 πιο ενοχλητικές συνήθειες των ανδρών!

Οι γενικεύσεις δεν είναι καλές. Δεν είναι "όλοι οι άνδρες γουρούνια" -όλοι οι άνδρες δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από άνδρες. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, όταν πρόκειται για τις μικρές, καθημερινές, εκνευριστικές τους συνήθειες μια σύμπνοια χαρακτηρίζει τις γυναίκες-συγκατοίκους τους. Εμείς συγκεντρώσαμε οκτώ απ' τους λόγους που ένας άνδρας μπορεί να σας κάνει έξω φρενών. Νιώστε άνετα να συμπληρώσετε τη... λίστα της οργής με δικά σας παραδείγματα.
Διαβάστε περισσότερα...

20/3/15

ΜΗΝ τα κάνεις αν δεν θες να σε χωρίσει!! - Ποια είναι τα ΛΑΘΗ που τον ΔΙΩΧΝΟΥΝ από κοντά σου

Λοιπόν, αυτό το πράγμα που κάνεις αμάν να βρεις έναν άνθρωπο να σου αρέσει και να τα βρίσκεις μαζί του και αφού τα φτιάξετε χαζεύεις, είναι πολύ λάθος!

Και όταν λέω «χαζεύεις», εννοώ ότι πέφτεις στην παγίδα να κάνεις 3 τραγικά λάθη για τα οποία όχι μόνο έχουμε μιλήσει και εμείς εκατό φορές, αλλά ακόμα και εσύ η ίδια συμβουλεύεις τις φίλες σου να προσέχουν!

Ποια είναι αυτά;
Διαβάστε περισσότερα...

16/3/15

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ!!


«Κακό σκυλί! Κακό σκυλί!»
Ακόμη και αν δεν είστε ιδιοκτήτης σκύλου, στοιχηματίζω ότι έχετε ακούσει αυτή τη φράση σε αφθονία. Η αυστηρή νουθεσία συνήθως συνοδεύεται από το αποπνικτικό απότομο τράβηγμα του λουριού ή το επιδεικτικά ηχηρό κτύπημα μιας εφημερίδας και πολύ συχνά έχει ως αποτέλεσμα το ένοχο σκυλίσιο κλαψούρισμα ή το να τραπεί σε φυγή ο σκύλος, με την ουρά στα σκέλια. Τότε λοιπόν ο ιδιοκτήτης μπορεί να σκεφτεί ότι ο Φίντο έμαθε το μάθημά του. Αλλά πιθανότατα δεν θα το έμαθε!
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails