BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28/2/13

ΟΙ 10 ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Θα σας παρουσιάσουμε τη λίστα με τα πιο έξυπνα σκυλιά σύμφωνα με το βιβλίο του Stanley Coren, The Intelligence of Dogs.


Ο Stanley Coren, καθηγητής ψυχολογίας και ερευνητής νευροφυσιολογίας, ειδικεύεται εδώ και χρόνια στους σκύλους. Μελετά τον δείκτη νοημοσύνης τους, τις πνευματικές τους ικανότητες και την ιστορία τους. Στο συγκεκριμένο βιβλίο, χρησιμοποιεί τη μέθοδο της «κατανόησης νέων εντολών» και της «υπακοής στην πρώτη εντολή», για να «μετρήσει» το δείκτη νοημοσύνης των σκύλων. Με βάση τα πιο πάνω κριτήρια, ο Stanley Coren κατάφερε να κατατάξει ένα τεράστιο αριθμό από ράτσες σκύλων ανάλογα με την εξυπνάδα τους. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κατάλογος του Coren δεν έγινε ευρέως αποδεκτός καθώς υπάρχουν αυτοί που αμφισβητούν τη μεθοδολογία του και υποστηρίζουν ότι η ανυπακοή σε μια εντολή δεν συνεπάγεται απαραίτητα χαμηλή νοημοσύνη αλλά ίσως ανικανότητα συγκέντρωσης του σκύλου, της ανεξάρτητης φύσης του ή απλά αδιαφορία.

Διαβάστε περισσότερα...

26/2/13

Τι μπορούν να μας πουν τα χρώματα....

Σύμφωνα με την ψυχολογία κάθε χρώμα εκφράζει κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα!Κάθε χρώμα έχει θετικές και αρνητικές επιδράσεις στην ψυχολογία μας!Γνωρίζοντας αυτές τις επιδράσεις μπορούμε να μειώσουμε ή να αυξήσουμε εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούμε στη ζωή μας ανάλογα με τις καταστάσεις που επικρατούν.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρώματα για να τονίσουμε κάποιο στοιχείο της προσωπικότητας μας διαλέγοντας ρούχα με το αντίστοιχο χρώμα σε κάποιο προσωπικό, επαγγελματικό ή φιλικό ραντεβού!Μπορούμε επίσης να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τη διάθεση μας σε ρούχα, διάφορα αντικείμενα, για να προσδώσουμε στο κάθε χώρο το λόγο της ύπαρξης του χρησιμοποιώντας τα στους τοίχους του σπιτιού μας έτσι ώστε να είναι κατάλληλοι π.χ για ύπνο, για ξεκούραση, για εργασία, για διασκέδαση.Τέλος μπορούμε να καταλάβουμε τις διαθέσεις, την ψυχολογία και την προσωπικότητα των άλλων παρατηρώντας τα χρώματα που προτιμούν! Δείτε λοιπόν παρακάτω επιγραμματικά τις επιδράσεις των χρωμάτων!

Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν αγαπημένο χρώμα, ωστόσο όλοι έχουμε μία ιδιαίτερα τάση στα ρούχα, στη διακόσμηση του σπιτιού, ακόμη και στο αυτοκίνητο. Το χρώμα λοιπόν που κυριαρχεί στις επιλογές κρύβει τη σεξουαλική προσωπικότητα. Εσείς ποιο προτιμάτε;
Διαβάστε περισσότερα...

24/2/13

Τα Γεράματα στην ζωή του Σκύλου.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που το γλυκό μας κουταβάκι μεγάλωσε.
Είναι πλέον ηλικιωμένο.
Το περπάτημα του είναι πλέον βραδύ και η όρεξη του για παιχνίδι μειωμένη.
Παρατηρείτε τώρα αλλαγές στο αγαπημένο σας ζωάκι.

Για να συνεχίσει λοιπόν να είναι χαρούμενο και για να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει να απολαμβάνει μια καλή ζωή, πρέπει και εμείς να κάνουμε κάποια πράγματα.
Διαβάστε περισσότερα...

22/2/13

Χαμένοι στη μετάφραση! Γιατί άντρες και γυναίκες είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν;

Έχεις παρατηρήσει πόσο σε εκνευρίζει που σπάνια θα προσέξω το νέο σου φόρεμα; 
Θέλεις να καταλάβεις γιατί τσαντίζομαι όταν μου κάνεις δέκα ερωτήσεις πριν καταλήξεις σε αυτό που θέλεις να ζητήσεις; Ξέρεις τι είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια γυναικεία και μια αντρική φιλία; Η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις είναι μία! Η επικοινωνία αγαπητή!
Άντρες και γυναίκες ανά την υφήλιο, παλεύουν καθημερινά να έρθουν σε συνεννόηση. Και όχι! Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο...


Δεκάδες έρευνες, επιστημονικές μελέτες και ψυχολογικοί χάρτες της ανθρώπινης συμπεριφοράς οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Αλλιώς επικοινωνεί ένας άντρας και αλλιώς μια γυναίκα. Και εκεί ξεκινούν τα προβλήματα -αλλά και η μαγεία, αν θέλεις τη γνώμη μου!
Διαβάστε περισσότερα...

14/2/13

Πως να αποκτήστε ρομαντικό Look για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!!

Αν έχετε σκοπό για μια ρομαντική βραδιά για την ημέρα του Αγ Βαλεντίνου σας έχουμε την λύση ! Ταιριάξετε λοιπόν την ρομαντική αυτή ημέρα με το μακιγιάζ και την διάθεση σας!!
Σας έχουμε λοιπόν μερικά tip από ειδικούς για ένα ρομαντικό look που εσείς και ο Βαλεντίνος σας σίγουρα θα λατρέψετε!!
Διαβάστε περισσότερα...

13/2/13

Τα σέξι παιχνίδια του Αγ. Βαλεντίνου!!!

Σίγουρα περιμένεις την 14η Φεβρουαρίου για να δεις λίγη χαρά στα σεντόνια σου, να ζωντανέψεις το χαμένο πάθος, να κάνεις το σεξ πρωταγωνιστή στη ζωή σου. Όμως έλα που δεν ξέρεις το πώς!

Σου δείχνουμε πέντε απλά παιχνίδια για δύο και μένει να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα και το ταίρι σου!
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails