BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22/2/12

Ας βοηθήσουμε σε έρευνα πτυχιακής των κοριτσιών!!!

ΕΡΕΥΝΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΟΜΗΝΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ.ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΟΡΜΟΝΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΚΜΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

13/2/12

To τέλειο μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πειραματιστείτε με πιο τολμηρά, πιο έντονα και πιο φωτεινά χρώματα. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο τι χρώματα θα επιλέξετε, αλλά και πόσο χρόνο θα διαθέσετε για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας.
Διαβάστε περισσότερα...

Χτενίσματα που θα ξετρελάνουν τον Βαλεντίνο σου!!!

Η μεγάλη γιορτή του έρωτα έχει φτάσει και εσύ δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο το χτένισμα που θα κάνει τον Βαλεντίνο σου να τρέχει από πίσω σου σαν τρελός ή που θα σε ερωτευτεί αυτή τη μέρα που ο έρωτας γιορτάζει, το αγόρι που έχεις καρφώσει στο μπαρ


Κοτσίδες, κότσοι, μπούκλες, ίσιο , ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα τον κάνουν να τρέχει σαν τρελός από πίσω σου; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις!
Διαβάστε περισσότερα...

2/2/12

Τα πιο σέξι & γρήγορα χτενίσματα για βιαστικές!

Πιάσε με, αν μπορείς έλα και πιάσε με: οκ παρακοιμήθηκες και τώρα δεν ξέρεις πώς θα προλάβεις να φτιάξεις τα μαλλάκια σου;  Τότε δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε χαμηλή κοτσίδα και να μην ανησυχήσεις αν "πετάνε" διάφορα τσουλούφια δεξιά και αριστερά, αφού αυτή είναι η μαγεία τους! Εύκολο και απλό αυτό το χτένισμα θα το δεις φέτος παντού να κάνει θραύση!

Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails