BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

29/9/11

Μακιγιάζ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011 – 2012:απο τον Γιάννη Μαρκετάκη για τις τάσεις που θα δούμε!


«Οι τάσεις για το maquillage του Φθινοπώρου 2011 και Χειμώνα 2012 επικεντρώνονται σε 3 βασικά σημεία: Τα μάτια και τα φρύδια, το δέρμα και τα χείλη!>> λέει  ο ταλαντούχος make-up Artist, Γιάννης Μαρκετάκης Διάβασε λοιπόν, τί  είπε :
Διαβάστε περισσότερα...

Κυτταρίτιδα – Τι είναι… και πώς μειώνεται!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί πρόβλημα για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών. Επτά στις οκτώ γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας. Εσείς μήπως θέλετε να είστε…η όγδοη ;

Διαβάστε περισσότερα...

28/9/11

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ (GOLDEN RETRIEVER)

Ο κατ’ εξοχήν οικογενειακός σκύλος και μια από τις δημοφιλέστερες ράτσες σκύλων στις ΗΠΑ αλλά και ανά το παγκόσμιο! Το Γκόλντεν Ριτρίβερ διακρίνεται για τον ήπιο και φιλικό χαρακτήρα του, την έντονη επιθυμία του να προσφέρει στο αφεντικό του και τους στενούς δεσμούς αγάπης που αναπτύσσει με τους γύρω του.
Διαβάστε περισσότερα...

Σήματα ηρεμίας: ''Η διεθνής γλώσσα του σκύλου''



Επειδή οι σκύλοι είναι  ομαδικά ζώα τα οποία θέλουν να ζουν χωρίς διαμάχες έχουν αναπτύξει κώδικες επικοινωνίας για να νιώθουν ασφαλείς. Η συμπεριφορά αυτή θυμίζει εμάς όταν προσπαθούμε να ηρεμήσουμε κάποιο παιδάκι το οποίο φοβάται.Οι κώδικες επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικοίδιότι οι σκύλοι οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να διαμορφώσουν την γλώσσα τους με την παρουσία άλλων σκύλων καθώς μεγάλωναν, θα γίνουνκατά κανόνα ,κοινωνικά, καλά προσαρμοσμένα σκυλιά και θα επιλύουν ειρηνικά τις διαφορές τους.

Διαβάστε περισσότερα...

27/9/11

Η σημασία της σωστής καθημερινής βόλτας για το σκύλο σας


Του Edward Hoagland, εκπαιδευτή


Η βόλτα είναι ένα ταξίδι. Εμείς ταξιδεύουμε και τα σκυλιά μας είναι συν-ταξιδιώτες, δηλαδή ταξιδεύουν μαζί μας αλλά μόνο διότι εμείς τους το επιτρέπουμε.
Διαβάστε περισσότερα...

26/9/11

Διακοπές τέλος για εμάς και τους τετράποδους φίλους μας. Και τώρα;


Για πολλούς από εμάς οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν για φέτος.


Πάντα μετά το τέλος των διακοπών όλοι έχουμε πρόβλημα στο να προσαρμοστούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι τετράποδοι φίλοι μας. Η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις -επαγγελματικές και προσωπικές- κι ο ρυθμός της πόλης για να τα προλάβουμε όλα, μας προσγειώνουν τις περισσότερες φορές απότομα και δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε τις πρώτες μέρες της επιστροφής μας από τις καλοκαιρινές διακοπές.Ακριβώς τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και ο σκύλος μας, που δεν έχει μόνο τις δυσκολίες προσαρμογής που νιώθει ο ίδιος, αλλά και τις δικές μας δυσκολίες, οι οποίες τον επηρεάζουν άμεσα.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι πιο hot τάσεις της μόδας !!! Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011

Ξεκινήσατε ήδη να κατεβάζετε τα μακρυμάνικα από το πάνω μέρος της ντουλάπας; Σκέφτεστε ποια θα είναι φέτος το χειμώνα τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας που θα σας κάνουν να είστε και πάλι μέσα στη μόδα; Το dietup.grσυγκέντρωσε τις βασικότερες τάσεις της μόδας μέσα σε λίγες γραμμές, ώστε να σας βοηθήσουν να «καλύψετε» τα κενά και να οργανώσετε την ντουλάπα σας χωρίς να κάνετε άσκοπες αγορές…
Διαβάστε περισσότερα...

25/9/11

Τα πάντα για τις βαφές μαλλιών


Όσα θα θέλατε να μάθετε πριν κάνετε αλλαγή στα μαλλιά σας

Όλες οι γυναίκες κατά καιρούς έχουν βάψει ή έχουν σκεφτεί να βάψουν τα µαλλιά µας αναζητώντας µια ανανέωση στην εµφάνιση και την ψυχολογία. Και όλες έχουν διάφορες απορίες σχετικά µε τα χρώµατα και τις τεχνικές, αλλά και το πόσο επηρεάζουν τα µαλλιά, το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουµε.
Παρακάτω όλα σας τα ερωτήµατα βρίσκουν απάντηση…
Διαβάστε περισσότερα...

23/9/11

Όμορφη βοήθεια της φύσης ανέξοδα και υγιεινά !!!

 Προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, βαφές μαλλιών, όλα αυτά είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει όμορφη και περιποιημένη.


Καθώς όμως λόγω της τρέχουσας οικονομικής κρίσης έχουν περιοριστεί αρκετά τα έξοδά μας, για πολλές από εμάς αποτελούν πλέον είδη πολυτελείας.Παρ΄ όλα αυτά, μπορούμε με υλικά που όλες έχουμε στα σπίτια μας να ενισχύσουμε τη φυσική μας ομορφιά χωρίς να χρειαστεί ν’ ανοίξουμε το πορτοφόλι μας.

Διαβάστε περισσότερα...

21/9/11

10+2 στάσεις που θα λατρέψετε!!!!


Οι στάσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι πάρα πολλές, γι αυτό φροντίσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιες διαφορετικές απο τις συνηθισμένες ή στάσεις που μπορούν να σας κάνουν να αναστενάξετε!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails