BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

6/7/11

Καλό Καλοκαίρι!!!!

Διαβάστε περισσότερα...

5/7/11

Βρες την τέλεια αντηλιακή για σένα!!

Το καλοκαιράκι έχει φτάσει για τα καλά και εσύ δεν έχεις βρει ακόμη την τέλεια αντηλιακή; Ποιο δείκτη προστασίας πρέπει να έχει το αντηλιακό σου για τα πρώτα μπάνια, ποιο για αργότερα που έχεις πάρει λίγο χρώμα και πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου; Διάβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!
Διαβάστε περισσότερα...

Συχνές ερωτήσεις για τα αντηλιακά!!

 Ερωτήσεις για τα αντηλιακά που έχουμε συχνά αλλά απαντήσεις δεν περνούμε... σας τις παραθέτουμε λοιπόν!!
Διαβάστε περισσότερα...

Φτιάξτε μόνες σας αντηλιακό!!!

Μπορείτε στο σπίτι να δημιουργήσετε από φυσικά υλικά, προϊόντα για την αντηλιακή σας προστασία, για ηλιακά εγκαύματα ή για ξεφλουδισμένο δέρμα. Κάποιες από τις φυσικές συνταγές για τον ήλιο του καλοκαιριού είναι οι εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

10 σέξι κολπάκια με πάγο!!! ;)

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά κι εκεί που προβληματίζεσαι για το πως να κάνεις σεξ με 40 βαθμούς, σου προτείνουμε  10 σέξι τρόπους για να βάλεις τον πάγο μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Δοκίμασε τους και θα μας θυμηθείς.
Διαβάστε περισσότερα...

2/7/11

Χώρισες; 8 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν...

Και ήρθε αυτή η δύσκολη φάση. Εκεί που για μια σχέση ή για έναν γάμο έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Και δεν νιώθεις και τόσο καλά. Στην πραγματικότητα δεν νιώθεις καθόλου καλά. Δεν ξέρεις τι να κάνεις...
 
Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα δυσκολότερα διαστήματα που περνάνε οι γυναίκες -εκτός κι αν πρόκειται για χωρισμό που ανακουφίζει. Όλα ξαφνικά αλλάζουν. Τα δεδομένα, η καθημερινότητα, οι συνήθειες, τα συναισθήματα, η ψυχολογία...
Διαβάστε περισσότερα...

1/7/11

Τσάντες Καλοκαίρι 2011 !!

Oι γυναίκες που θέλουν να δώσουν μια νέα ζωντάνια στην εμφάνισή τους, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από πολλές και συναρπαστικές προτάσεις για το καλοκαίρι του 2011.
Ας δούμε λοιπόν μαζί αναλυτικά αυτές τις προτάσεις για να αποφασίσουμε για την καινούργια μας τσάντα.
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails