BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30/6/11

Πως να τελειοποιήστε τις φωτογραφίες προσώπων!!!

Βελτιώστε την τεχνική σας, ώστε να φωτογραφίζετε με μεγαλύτερη επιτυχία πρόσωπα.«Πόσο ανόητοι είναι εκείνοι που δεν έχουν υπομονή» έγραφε ο Σαίξπηρ στον Οθέλλο. Αυτό ισχύει 100% στη φωτογραφία ενός πορτρέτου, όπου όχι μόνο πρέπει να διαλέξουμε την κατάλληλη στιγμή, αλλά και να φροντίσουμε ώστε το φως, η μορφή, η απόσταση και η γωνία να συνδυάζονται ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συνηθισμένη φωτογραφία...
Διαβάστε περισσότερα...

Tι να αλλάξω στο μακιγιάζ το καλοκαίρι;

Tους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με το μακιγιάζ. O ήλιος, η ζέστη και ο ιδρώτας ταλαιπωρούν αρκετά την επιδερμίδα και γι’ αυτό δεν πρέπει να την επιβαρύνεις κι άλλο με ακατάλληλα προϊόντα. Eπίσης, τα έντονα ματ χρώματα δεν ταιριάζουν με την ανάλαφρη διάθεση και τη λάμψη του καλοκαιριού. Oι μπρονζέ λαμπερές αποχρώσεις, τα χρώματα της δύσης του ήλιου, αλλά και της θάλασσας είναι σίγουρα οι καλύτερες επιλογές. Aκολούθησε τις συμβουλές μας, για να πετύχεις ασφαλές μακιγιάζ, που θα αναδεικνύει το μαύρισμά σου!
Διαβάστε περισσότερα...

13/6/11

Τα 4 εργαλεία-φωτιά του καλοκαιρινού μακιγιάζ!!!

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ θέλεις να ξεχωρίσεις με την ομορφιά σου αλλά δεν ξέρεις πώς; Το κατάλληλο μακιγιάζ είναι ικανό να σε μεταμορφώσει και αυτό το καλοκαίρι στην απόλυτη θεά τώρα που και το μακιγιάζ σου γίνεται πιο ανάλαφρο! Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις το απόλυτα μακιγιάζ του καλοκαιριού που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails