BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31/5/11

Πώς να αποθηκεύσεις σωστά τα χειμωνιάτικα παπούτσια σου !!!

Τώρα που έχεις μπει, ή ετοιμάζεσαι να μπεις, στη διαδικασία "χειμωνιάτικα - καλοκαιρινά" θυμήσου ότι και τα παπούτσια χρειάζονται ειδική φροντίδα. Μη νομίζεις, δηλαδή, ότι τα βάζεις όλα μαζί σε σακούλες και... ξεμπερδεύεις.
Μια τέτοια εποχή, αυτό που σε ενδιαφέρει δεν είναι μόνο να αποθηκεύσεις τα παπούτσια και τις μπότες απλά για να σου αδειάσουν τη γωνιά. Είναι εξίσου -για να μην πούμε και περισσότερο- σημαντικό να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι καιροί για έξοδα, το έχουμε ξαναπεί. Ακολούθησε, λοιπόν, τις παρακάτω οδηγίες και έχεις λύσει το πρόβλημά σου.
Διαβάστε περισσότερα...

23/5/11

Οι τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του και τη μόδα, θα ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό, όχι για ρούχα, όχι για χτενίσματα ή ταξίδια αλλά για τα παπούτσια της νέας σεζόν.
Ποιά είναι τα στυλ και τα σχέδια στα παπούτσια της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 και πώς θα τα κάνεις δικά σου;
Διαβάστε περισσότερα...

22/5/11

Για πάντα μαζί: ποιοί θα στο στερήσουν....!!!

Για πάντα μαζί σε αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή", υποστηρίζει το γνωστό άσμα, έλα όμως που αυτό το 'για πάντα μαζί' δύσκολα υλοποιείται στη σημερινή εποχή. Με τους δεσμούς γύρω σου να χαλάνε ο ένας μετά τον άλλο λοιπόν, λάβε τα μέτρα σου και δες ποιοι θα στο στερήσουν!
Διαβάστε περισσότερα...

11/5/11

5 «άβολες» ερωτήσεις για το σεξ…και οι απαντήσεις τους


Υπάρχουν μερικά πράγματα γύρω από το σεξ που οι περισσότερες αισθανόμαστε εξαιρετικά άβολα να ρωτήσουμε τον γιατρό μας, ή ακόμα και την καλύτερή μας φίλη. Βρήκαμε τις απαντήσεις σε 5 από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.
Διαβάστε περισσότερα...

8/5/11

Χρονιά πολλά στις μανούλες!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails