BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28/4/11

Χάστε τα κιλά που πήρατε το Πάσχα...!

Φτάσαμε ήδη στα τέλη Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαιράκι θα μας χτυπήσει την πόρτα σε ένα μήνα και κάτι. Όπως καταλαβαίνεις, έχεις στη διάθεσή σου λίγο, πολύ λίγο χρόνο για να διώξεις από πάνω σου τα κιλά που πήρες το Πάσχα.
Κι αν σκεφτείς πως ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό έχει κατά μέσο όρο 530 θερμίδες, ξεκίνα από τώρα να τρέχεις.
Διαβάστε περισσότερα...

21/4/11

Τι να βάλεις στην πασχαλινή βαλίτσα!!

Κάτι που πέρασε ο καιρός και δεν το κατάλαβες πώς φτάσαμε στο Πάσχα , κάτι που δεν προλαβαίνεις να βρει τι να πάρεις μαζί σου , έχεις αγχωθεί. Διάβασε παρακάτω τι θα χρειαστείς πραγματικά να χωρέσεις στη βαλίτσα σου έτσι ώστε να σε απασχολεί μόνο η λαμπάδα!
Διαβάστε περισσότερα...

18/4/11

Ανάσταση μαλλιών με σούπερ πασχαλινά χτενίσματα!

Φέτος το Πάσχα θέλεις να ξεχωρίσεις και στην Ανάσταση αλλά δεν ξέρεις πώς; Φυσικά το κατάλληλο χτένισμα μέρες που είναι σου επιτρέπει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος. Κότσος για να μην αρπάξει το μαλλί την ώρα της Ανάστασης ή χαλαρά και σέξι μαλλάκια που θα κόλαζαν και τον πάτερ; Διάβασε παρακάτω ποια χτενίσματα είναι ιδανικά τόσο για το χωριό αλλά και για την πόλη για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα!
Διαβάστε περισσότερα...

16/4/11

Τα «καλά κορίτσια» χάνουν… στον έρωτα!

Τι προτιμούν τελικά οι άνδρες; Τις έξυπνες γυναίκες; Τις τολμηρές και τις σέξι ή τις πολύ καλές κοπέλες; Όλα τα ερωτήματα έχουν μια απάντηση.
Είστε άτυχες στον έρωτα; Ο φίλος σας δεν θέλει να «δεσμευτεί» σε σοβαρή σχέση ή ο σύζυγός σας σας συμπεριφέρεται υποτιμητικά; Σύμφωνα με το νέο βιβλίο της Σέρι Άργκοβ, ο λόγος για όλα αυτά τα δεινά δεν είναι άλλος από την… καλοσύνη σας.
Διαβάστε περισσότερα...

12/4/11

Ταίριαξε το μακιγιάζ σου με τη διάθεση σου !!!

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει ένα μακιγιάζ που να σου ανεβάζει τη διάθεση και να σε κάνει να νιώθεις τέλεια ειδικά τώρα που έχεις ανάγκη να ανανεωθείς; Φυσικά και υπάρχει! Η Κόμπι Σμάλντερς, πρωταγωνίστρια της σειράς που έχει κάνει θραύση στην Αμερική, “How I met your mother” σου αποκαλύπτει πώς θα καταφέρεις να ταιριάξεις το μακιγιάζ σου με τη διάθεση σου και να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!
Διαβάστε περισσότερα...

11/4/11

Βρείτε το κούρεμα που σας ταιριάζει και αναδείξτε το πρόσωπό σας!

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία μιας γυναίκας, δεν φτάνει όμως μόνο να τα έχουμε περιποιημένα.
Πέρα από τη φροντίδα για την υγεία και τη λάμψη τους, πρέπει να κάνουμε τις σωστές επιλογές όσον αφορά το hairstyling, οι οποίες να μας κολακεύουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας. Έχει τύχει πολλές φορές να δω ένα στυλ που μου αρέσει σε κάποιο περιοδικό και το ζητώ από τον κομμωτή μου, το αποτέλεσμα όμως δεν μοιάζει με αυτό που φανταζόμουν, επειδή στο δικό μου σχήμα προσώπου τελικά δεν ταίριαζε αυτή η επιλογή – σίγουρα θα το έχετε πάθει κι εσείς. Δείτε τι σας ταιριάζει και συζητήστε το με τον κομμωτή σας, έτσι ώστε να αποκτήσετε το δικό σας στυλ και να τραβάτε όλα τα… βλέμματα.
Διαβάστε περισσότερα...

8/4/11

Μακιγιάζ άνοιξης- καλοκαίρι 2011!!!

Κάθε σεζόν οι τάσεις του μακιγιάζ αλλάζουν με τρόπο τέτοιο ώστε να συμβαδίζουν  με τις τάσεις της μόδας. Μέσα από το μακιγιάζ και τη μόδα έχουμε κάθε φορά τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε μια άλλη εκδοχή του εαυτού μας. Το σημαντικό βέβαια είναι να επιλέγουμε αυτό που ενισχύει τη φυσική μας ομορφιά και ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ μας. Μέσα από τις δημοφιλέστερες τάσεις για την άνοιξη/καλοκαίρι 2011, που ακολουθούν, επιλέξτε αυτές που σας αρέσουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σας και κλέψτε την παράσταση με την εμφάνιση σας!
Διαβάστε περισσότερα...

7/4/11

Τεστ προσωπικοτητας 3ο

Διαβάστε περισσότερα...

6/4/11

Τεστ προσωπικότητας 2ο

Το παρακάτω τεστ σε βοηθά να κάνεις ψυχανάλυση στον εαυτό σου και να διαπιστώσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου.... Μην κλέψεις ομως!! Κάνε ένα-ένα τα βήματα...
Διαβάστε περισσότερα...

5/4/11

Τεστ Προσωπικότητας 1ο


Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Πολύ ενδιαφέρον. Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν.
Μην κλέβειες κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. 
Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Μην κλέβεις !
Διαβάστε περισσότερα...

1/4/11

8 ανοιξιάτικα trends για να ανανεωθείς

Οι πιο διάσημοι σχεδιαστές μόδας έχουν παρουσιάσει από το Σεπτέμβριο τις τάσεις και τις κολεξιόν τους για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011. Τώραπου ξεφορτωθήκαμε και επίσημα το χειμώ,α ήρθε ο καιρός να γεμίσεις την ντουλάπα σου με τα πιο τρέντι κομμάτια!
Διαβάστε περισσότερα...

5 βήματα για έναν Σκύλο με Σωστότερη Συμπεριφορά


Ακολουθούν πέντε βήματα που πιστεύουμε ότι θα κάνουν την συμπεριφορά του σκύλου σας καλύτερη κι έτσι, θα είναι πιο ευχάριστο για όλους να τον έχετε μαζί σας, στην παρέα σας.
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails