BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31/1/11

10 Τρόποι να ρίξει Χυλόπιτα μια Γυναίκα ...και ένας άντρας...


Διαβάστε περισσότερα...

25/1/11

Λαμπραντόρ ριτρίβερ (labrador rietriver)

Το Labrador Retriever είναι η πιο δημοφιλή ράτσα σκύλων στην Αμερική την Αγγλία και είναι πολύ γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Και αυτό γιατί το Λαμπραντόρ είναι το απόλυτο οικογενειακό σκυλί. 

Η έλλειψη επιθετικότητας κάνει το Labrador ιδανικό σύντροφο για παιδιά, και η απόλυτη αφοσίωση στον ιδιοκτήτη του και η εκπαιδευσιμότητα το κάνει αξεπέραστο σκυλί εργασίας, διάσωσης, και οδηγό ατόμων με αναπηρίες. 
Διαβάστε περισσότερα...

Οδηγός επιβίωσης για άνεργα κορίτσια!!

Ψάχνεις για δουλειά, αλλά μάταια; Εργάζεσαι, αλλά θα ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Λείπεις καιρό από τον επαγγελματικό στίβο λόγω οικογένειας; Δες ποιες είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις και προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας και να ξεφύγεις από την ανεργία.
Διαβάστε περισσότερα...

23/1/11

Μάθετε στον σκύλο σας να περπατάει με χαλαρό λουρί!!!

Τα σκυλιά περπατάνε γρηγορότερα από τους ανθρώπους. Αν τους περάσετε λουρί, θα αρχίσουν να τραβάνε προς οτιδήποτε βλέπουν. Ένας σκύλος έχοντας αυτό που ονομάζεται αντανακλαστική αντίδραση, θα αντιστέκεται στην πίεση που αισθάνεται στο λαιμό και το στήθος του. Κατανοώντας αυτό, γίνεται σαφές ότι αν θέλετε να έχετε ξεκούραστες βόλτες με τον σκύλο σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε την εκπαίδευση λουριού από τις πρώτες εβδομάδες.
Διαβάστε περισσότερα...

16/1/11

Kαθαρισμός ( ντεμακιγιάζ): το απόλυτο όπλο της ομορφιάς σου!!!

Ο καθαρισμός του προσώπου σου είναι πολύ πιο σημαντικός από ότι νομίζεις. Πρόκειται για μια ιεροτελεστία που καλά θα κάνεις να μην παραλείπεις αν θέλεις  να έχεις λαμπερό δερματάκι . Πάνω από όλα οφείλεις να γνωρίζεις τη σπουδαιότητα του καθαρισμού. Μαύροι κύκλοι, ερεθισμοί, κοκκινίλες δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους στο προσωπάκι σου και έτσι καλά θα κάνεις να ξέρεις γιατί πρέπει να φροντίζεις καθημερινά για το σωστό καθαρισμό του.
Διαβάστε περισσότερα...

14/1/11

Νομος 3170/2003 Ο νόμος των κατοικιδίων!!


EΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3170
Ζώα συντροφιάς, αδέσποτα ζώα συντροφιάς και άλλες διατάξεις
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
Διαβάστε περισσότερα...

13/1/11

10 μυστικά ομορφιάς για τις εμφανίσεις σου!!!

Τις βλέπεις να περπατούν στο κόκκινο χαλί και... πρασινίζεις από την ζήλια σου! Είναι λαμπερές, έχουν τέλεια φροντισμένα μαλλιά, άψογο μανικιούρ και εκθαμβωτικό μακιγιάζ που πάντα συνοδεύεται από εκείνο το "Wow! Πόσο θεά είναι;". Πες μου την αλήθεια: δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση τους; Εγώ σίγουρα ναι!
Διαβάστε περισσότερα...

11/1/11

Κάντε μακιγιάζ με eyeliner βήμα προς βήμα!!!



Φέτος η μόδα επιβάλει μακιγιάζ με eyeliner!! Πως θα το κάνουμε όμως?? Πάμε να δούμε μαζί ένα ένα τα βήματα!!
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails