BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

31/12/10

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑ!!!

















Διαβάστε περισσότερα...

24/12/10

Χρονια Πολλά!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους να περάσετε όλες τέλεια σήμερα και να είστε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες υγεία και ότι άλλο θέλει ο καθένας σας!!!! Καλές γιορτές λοιπόν!!

Διαβάστε περισσότερα...

22/12/10

Τι να βάλω για το ρεβεγιον???

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι κτυπάνε κόκκινο! Όλες μας τρέχουμε για τα τελευταία ψώνια για το σπίτι, για τις αγορές δώρων στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για την επιλογή του τέλειου συνδυασμού ρούχων για την βραδιά του ρεβεγιόν! Πάρτε μερικές ιδέες για την εμφάνιση σας αυτές τις γιορτινές μέρες και εμνευστείτε υπέροχους δικούς σας συνδυασμούς με λάμψη και στυλ για γκλαμουράτες εμφανίσεις!! 
Διαβάστε περισσότερα...

18/12/10

Πρόταση για το μακιγιάζ του Ρεβεγιόν!!!!

Το μακιγιάζ των γιορτών είναι κάτι σαν τα γλυκά των Χριστουγέννων: θέλει να βάλεις όλη σου την τέχνη για να το πετύχεις και φυσικά η κατάλληλη προετοιμασία είναι απαραίτητη.
Διαβάστε περισσότερα...

15/12/10

Τι Χριστουγενιατικο δώρο πρέπει να πάρεις?? Τα ζώδια θα σε βοηθήσουν!!


Δεν ξέρεις τι δώρο να διαλέξεις φέτος τα Χριστούγεννα  για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Θέλεις να κάνεις ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει; Δεν έχεις χρόνο για να ψάξεις αυτό που ταιριάζει στον καθένα; Υπάρχει λύση ...Στις φετινές γιορτές κάνε την διαφορά, διάλεξε δώρα για τους φίλους, τον σύντροφο και την οικογένεια. Διάβασε τις προτάσεις δώρων για κάθε ζώδιο και σίγουρα φέτος θα κάνεις την σωστή επιλογή!
Διαβάστε περισσότερα...

10/12/10

Χάσε 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα για να είσαι κούκλα στο ρεβεγιόν!!!

Μπήκαμε σε τροχιά Χριστουγέννων. Έχεις αρχίσει ετοιμασίες... Στολίζεις το σπίτι, κυκλοφορείς εκεί έξω ψάχνοντας το πιο λαμπερό φόρεμα για το ρεβεγιόν. Και φυσικά θέλεις να λάμπεις, να είσαι θεά...
Διαβάστε περισσότερα...

5/12/10

Sex and theCity: Τα μυστικά του μακιγιάζ των κοριτσιών!!!

Ζηλεύεις την επιδερμίδα της Κάρι, τα λαμπερά μαλλιά τη Μιράντα και το απαλό δέρμα της Σάρλοτ και θα ήθελες να ξέρεις τα μυστικά τους; Διάβασε παρακάτω πώς τα διάσημα κορίτσια της πολυσυζητημένης τηλεοπτικής σειράς "Sex and theCity" καταφέρνουν να είναι πάντα τόσο όμορφες και λαμπερές!
Διαβάστε περισσότερα...

3/12/10

Στιχάκια για την αγάπη !!!

Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails