BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

6/7/10

Καλό Καλοκαίρι!!!!

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά !!!  Η ομάδα της γυναικοπαγίδας μαζεύει τις βαλίτσες τους και σας εύχεται κάλο καλοκαίρι, να φροντίσετε  να έχετε το καλύτερο καλοκαίρι  γεμάτο με βουτιές και πολλά πολλά γέλια με την παρεούλα σας και να περάσετε τέλεια ότι και να κάνετε!!!  Σας ευχαριστούμε πολύ που μας ακολουθείται τόσο καιρό και διαβάζεται και τις δικές μας ανησυχίες ,η ομάδα μας θα φύγει για διακοπές και γιαυτό θα σας χαιρετήσουμε προς το παρόν αλλά  υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε δριμύτερες με νέες αναρτήσεις!!! Σας χαιρετούμε λοιπόν με ένα τραγουδάκι! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Διαβάστε περισσότερα...

5/7/10

Που θέλει να πάει διακοπές??Μάθε τι λένε τα ζώδια!!

 Ετοιμάζεσαι να πας διακοπές αλλά δεν ξέρεις με ποιον να πας; Το φίλο σου, τις φίλες σου ή μήπως την ξαδέρφη; Εξάλλου οι ιστορίες που έχεις ακούσει για χάλια διακοπές και λάθος παρέα δεν είναι και λίγες. Μάθε λοιπόν το ζώδιο της παρέας σου και διάβασε παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη για το πιο σούπερ καλοκαίρι της ζωής σου!

Διαβάστε περισσότερα...

3/7/10

Οι δέκα μύθοι του sex!

 Ο έρωτας και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, φαίνεται όμως ότι οι περισσότεροι αγνοούν τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής της κρεβατοκάμαρας και συνεχίζουν ακάθεκτοι τις σεξουαλικές τους αναζητήσεις. 
Ο καθηγητής Barry Buffman, ουρολόγος και διευθυντής της ιατρικής ομάδας του Λος Άντζελες, έχει συγκεντρώσει τους 10 κορυφαίους μύθους για το σεξ, που ακούει πιο συχνά κανείς από τους άνδρες. 
Διαβάστε περισσότερα...

1/7/10

Πως να αποφύγετε τα κουνουπάκια!!



 Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορούν να χαλάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές μας από απρόσμενους και απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να αφήνουν τα σημάδια τους και να φεύγουν. Μιλάμε βέβαια για τα τσιμπήματα από κουνούπια και....σκνίπες που ενοχλούν και χαλούν πολλές ήσυχες καλοκαιρινές βραδιές.
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails